ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kvalificerad redovisningsekonom och nyfiken på något nytt och helt underbart? Välkommen till Mpya Finance i Göteborg!

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-04-30

Ansök nu

Kvalificerad redovisningsekonom och nyfiken på något nytt och helt underbart? Välkommen till Mpya Finance i Göteborg!

Vad är meningen med livet för en ekonom?
”Det beror på vilka värden och parametrar du stoppar in i beräkningsmodellen.”

Livet är för viktigt för att klämmas in mellan jobb och möten! Med den insikten vill vi på Mpya Finance vara ett konsult- och rekryteringsföretag som på riktigt tar hänsyn till att livet – det där som pågår du vet – faktiskt får den respekt det förtjänar.

Vi har alla unika livssituationer och olika behov, somliga av oss har barn, andra inte, somliga tycker om att segla, andra att vandra, somliga vill slappa, andra vill springa maran.  Och allt detta ska få plats. Att jobba på Mpya är att få vara 100% ekonom och 100% människa. Det är viktigt att ha kul, må bra, umgås, dela med sig, se och stötta varandra.

Vem vi söker? Dig såklart!

Vi söker dig som vill vara med på vår resa! Och som också tycker att livet är för viktigt för att klämmas in mellan jobb och möten, men att jobb och möten ska vara kul och utvecklande. Vi tror och hoppas att du är affärsmässig, relationsskapande och trivs i en varierande miljö med många kontaktytor.

Du stimuleras av mötet med nya människor och du har drivkraften att göra det lilla extra för att uppnå den stora skillnaden. Förmodligen har du flertalet års erfarenhet av kvalificerat arbete inom redovisning samt brinner för att utvecklas både på ett personligt och arbetsrelaterat plan. 

Att vara en Mpyan -vad innebär det?

Som ekonomikonsult på Mpya Finance är du med och levererar interimslösningar, projektstöd och rådgivning inom ekonomi och controlling. Våra kunder finns i olika branscher och varierar i storlek. Vi arbetar både självständigt och i team hos våra kunder och har uppdrag på alla nivåer, allt från redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningschef, business controller, financial controller eller CFO – beroende på din kompetens och kundens behov.

Uppdragsvariationen ger unika möjligheter till utmaning och utveckling i din karriär. Du har ditt uppdrag ute hos kund, men vi ser gärna att du jobbar inne på vårt kontor så ofta du bara har möjlighet. Vi vill träffa dig, äta lunch, fika och vara en del av din vardag! Du får helt enkelt det bästa av två världar. 

Nyfiken och vill veta mer?

Slå en signal, skicka ett mail, skriv ett brev. Det ska bli så kul att höra från dig.

Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Johanna Karlsson på Mpya Finance. Johanna nås på johanna.karlsson@mpya.se eller 0760-30 31 00. Vi hörs snart, hoppas jag! 

 

 

 

Dela detta jobb

Kvalificerad redovisningsekonom och nyfiken på något nytt och helt underbart? Välkommen till Mpya Finance i Göteborg!

Mpya Finance AB