ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kundservicemedarbetare Bank

Ort
Utgår

2023-05-28

Ansök nu

Kundservicemedarbetare Bank

Vill du vara en del av något större?

 

Vi ägs av våra kunder. Vi delar gator, stränder och torg med våra kunder. Därför drivs vi av att erbjuda trygghet via våra tjänster och att investera i vårt gemensamma samhälle.

Tillsammans är vi starka

Hos oss jobbar vi tillsammans och stärker varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppen som helhet.

Går du igång på termer som ISK, räntepunkter, avkastning, avtalspension och fonder? Du somnar inte när ekonominyheterna börjar utan tycker det är riktigt spännande! Privatekonomi är något som intresserar dig mycket och du älskar att vara proaktiv och föreslå och hjälpa våra kunder så de får de bästa förutsättningarna för en bra ekonomi, samtidigt som du vill ge service i världsklass. Nu har du möjlighet att bli en del av vårt glada och härliga gäng i Malmö!

Om rollen som kundservicemedarbetare

Att ge kunder hög service är en självklarhet för dig och du är en mästare på att identifiera nya behov. Vi guidar kunder med vår kunskap kring exempelvis pensionssparande och beviljar kreditkort och du genomför egen försäljning. Du marknadsför även våra rådgivare och bokar in kunder till rådgivningsmöten på våra kontor där kollegor möter kunderna. När du är varm i kläderna och har de licenser och certifikat som krävs så kommer det också att ingå att ha digitala kundmöten och på det viset hjälpa många av våra nöjda försäkringskunder att även bli kunder i vår bank.

Vi har öppet på vardagar kl 8-19 (på fredagar stänger vi kl 17). Kvällar och helger bemannas av våra kollegor i Dalarna. Det är viktigt för oss att du har en balans mellan arbete och fritid så du har möjlighet att önska ditt schema, du får dock räkna med att jobba kvällspass en kväll per vecka.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett gediget intresse för privatekonomi och sparande. Vi ser gärna att du har studerat ekonomi på högskole- eller universitetsnivå alternativt har examen från ekonomisk linje på gymnasiet i kombination med erfarenhet av kundservice eller försäljning.

Du är engagerad, positiv och drivs av en vilja att överträffa kunders förväntan. Det innebär att du är driven av att skapa goda säljresultat. Vi förväntar oss att du ger kundservice i världsklass och självklart visar du samma intresse för alla kunder som behöver vår hjälp.

Du är social och trivs både med att arbeta självständigt och tillsammans med kollegor i ett högt tempo. Uppsatta mål sporrar dig och du arbetar hårt för att nå goda resultat. Ditt engagemang och glada humör gör dig omtyckt av både kunder och arbetskamrater.

Vidare förväntar vi oss att du är van att kommunicera med människor och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på såväl svenska som engelska. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet inom bank. Om du inte har det så kommer du att lära dig och utvecklas och du kommer att få både fondcertifikat och Swedsec boende.

Vilka är vi?

Teamet Kundservice Bank är ett team på ca 15 personer i lite olika åldrar med olika bakgrund som sitter i fina lokaler på Gängtappen, Västra Hamnen i Malmö. Alla i teamet jobbar alltid på plats på kontoret, det är på grund av banksekretess och de system som vi arbetar i. Vi startar dagarna med en frukost i vår matsal med strålande utsikt! Hos oss erbjuds du hos oss en spännande roll där vi sätter höga mål och du får fullt stöd för att lyckas. Vi har en värdegrund där vi ställer upp för varandra som gör att vi stärker gruppkänslan och dig som individ. Mångfald värderas högt i vår verksamhet.

Vill du jobba i ett bolag där du kan göra skillnad - på riktigt? Med engagerade kollegor som stöttar dig i vardagen? Och ledare som brinner för din utveckling? Då tror vi att vi tillsammans kan vara en bra matchning!

Vill du veta mer?

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten eller Länsförsäkringar Skåne, så är du välkommen att kontakta Rådgivningschef Kundcenter Bank Charlotte Hultberg, tel. 076-773 8098. Ansvarig HR är Anneli Karlsson, anneli.a.karlsson@lansforsakringar.se, Forenas kontaktperson är Amara Ademovic, 040-633 87 82.

Ansökan

Välkommen att ansöka med CV och personligt brev genom att klicka på länken nedan. Vi tillämpar löpande urval så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 28 maj 2023. Kandidater som går vidare i processen kommer att få genomföra arbetspsykologiska tester. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen då vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

 

Dela detta jobb

Kundservicemedarbetare Bank

Länsförsäkringar Skåne