ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Konsultuppdrag för upphandlare med start i höst

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Konsultuppdrag för upphandlare med start i höst

Nu söker vi en erfaren upphandlare för ett konsultuppdrag med start i augusti till december på heltid för att bygga upp en myndighets inköpsfunktion. Har du mer än tre års erfarenhet som upphandlare och sugen på både operativt och strategiskt arbete? Då ska du läsa vidare! 

Välkommen in med din ansökan! 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer vara att:

 • stötta myndigheten i uppbyggandet av en inköpsfunktion med framtagande av mallar, arbetsprocesser och dokumentation. (Idag saknas en upphandlare/upphandlingsfunktion på myndigheten.)

 • arbeta praktiskt med att genomföra en mängd inköp till myndigheten, framför allt som en följd av myndighetens kommande flytt till nya lokaler, men även ombesörja myndighetens övriga inköpsbehov. Det handlar till stor del om att genomföra en rad självständiga avrop via Kammarkollegiet, men även direktupphandlingar och upphandlingar kan förekomma.

 • hantera offerter/anbud och urval av leverantörer.

 • arbeta med att uppdatera avtalsregister, göra avtalsuppföljning, behovsanalyser och marknadsundersökningar.

 • utföra administrativa moment i inköps- och upphandlingsförfarandet. Som exempel kan nämnas tilldelning av kontrakt och ta fram avtal, samt uppföljning av efterlevnaden av åtaganden enligt kontrakten.

Vem är du?

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, är noggrann och lösningsorienterad. Utöver de nämnda eftersökta personliga egenskaperna ska du även uppfylla: 

 • Högskoleutbildning inom juridik, ekonomi eller likvärdig utbildning. Alternativt YH-utbildning som upphandlare/inköpare eller likvärdig utbildning. 

 • Minst 3 års erfarenhet av liknande arbete. 

 • Goda kunskaper inom LOU/LUF.

 • Erfarenhet från att arbeta med upphandlingsverktyg t.ex. TendSign, Mercell. 

 • Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt. 

 • Mycket god förmåga att uttala dig på svenska i tal och skift. 

Du erbjuds

Uppdraget är på heltid (100 %) med start 14 augusti 2023. Uppdraget löper under ca 4,5 månader till december 2023, med eventuell förlängning på maximalt 5 månader. Du erbjuds ett konsultuppdrag via oss på Jurek hos vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Livija Bekkhus på livija.bekkhus@jurek.se

Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! 

Om Jurek

Jurek Recruitment & Consulting är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

Logo
Konsultuppdrag för upphandlare med start i höst

Jurek