ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Juniora Redovisningsekonomer & Ekonomiassistenter för framtida karriärmöjligheter

Företag Gazella
Ort
Utgår

2024-05-02

Ansök nu

Juniora Redovisningsekonomer & Ekonomiassistenter för framtida karriärmöjligheter

Är du redo för nästa steg i karriären? Vi på Gazella vill gärna etablera kontakt med dig som är nyfiken på nya utmaningar som Junior Redovisningsekonom eller Ekonomiassistent. Vi rekryterar brett till tjänster inom ekonomi, i såväl operativa som strategiska roller både för den nyexaminerade och den på chefsnivå.

Har du erfarenhet av att arbeta som exempelvis Ekonomiassistent, Redovisningsassistent, Ekonomiadministratör eller är nyexaminerad inom ekonomi och är nyfiken på nya utmaningar, så har du hamnat rätt!

Om Gazella

Vi arbetar med rekrytering och interim inom ekonomi och lön och hjälper ledande företag av varierande storlek, i flertalet olika branscher, med att hitta nya medarbetare.     

Gazella är din långsiktiga partner genom karriären. En intervju med oss innebär att vi tillsammans identifierar dina kompetenser, preferenser och planer framåt, för att möjliggöra en sådan bra matchning som möjligt. Vi har ett brett kontaktnät och genom att hålla kontakten med oss gör vi vårt bästa för att matcha dig med en arbetsplats som är anpassad efter dina preferenser.  

Vad Gazella erbjuder dig  

Gazella är specialiserade på konsulttjänster och rekrytering inom ekonomi. Bli en del av vårt nätverk! Vi är övertygade om att proaktiva intervjuer ger dig som sökande de bästa förutsättningarna till att hitta ett tryggt arbete. Låt Gazella bli din långsiktiga karriärpartner. Genom att registrera ditt CV hos oss kommer vi ha möjlighet att kontakta dig gällande intressanta tjänster som matchar din profil.   

Registrera ditt CV via ansök-knappen nedan för att öppna upp för nya möjligheter!  

Har du frågor är du välkommen att kontakta Malin Täckdal på: malin.tackdal@gazella.se 

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

 

Dela detta jobb

Logo
Juniora Redovisningsekonomer & Ekonomiassistenter för framtida karriärmöjligheter

Gazella