ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior Operations Controller sökes till PwC Delivery Center

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-09-27

Ansök nu

Junior Operations Controller sökes till PwC Delivery Center

Har du erfarenhet av att arbeta med ekonomi och ett sinne för siffror, detaljer samt kvalitet? Trivs du med att arbeta strukturerat och noggrant? Vill du arbeta i en utvecklande miljö på ett spännande bolag? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER:
Som Junior operations Controller ingår du i ett engagerat team hos PwC Delivery Center och arbetar med många interna kontaktytor på Delivery Center men även med kollegor inom övriga PwC Assurance. Du har ett nära samarbete och stöttar avdelningarna med både utvärdera olika scenarier kopplat till bla beställningsläge, kapacitetsplanering och inflöde av leveranser. Du kommer även utveckla och underhålla effektiva och välfungerande processer. Vidare följer du upp budget, prognos och nyckeltal.

Du kommer främst arbeta med arbetsuppgifter som:

● Ta fram rapporter vad gäller nyckeltal, uppföljningar och analyser
● Ge rekommendationer i samband med analyser kring olika vägval och beslut
● Göra presentationsmaterial /rapporter som innehåller beslutsunderlag
● Bidra till systemutveckling genom förståelse av de kuber som grundar sig på Systemen

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER:
För att trivas i rollen som Junior operations Controller ser vi att du har ett intresse för ekonomiområdet samt en vilja att lära och leverera resultat. Du är en noggrann, analytisk och strukturerad person som inte lämnar något åt slumpen samt att du har en förmåga att ta initiativ för att få saker gjorda. Vidare är du en prestigelös och engagerad lagspelare som prioriterar att finnas till för dina kollegor. Därtill trivs du i ett högt tempo, kan snabbt byta fokus mellan olika arbetsuppgifter och värderar hög kvalitet.

Viktigt för tjänsten:

  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi.
  • Du har mycket goda kunskaper i Google Workspace (eller motsvarande i Excel och Powerpoint) samt har en djup teknisk förståelse och en analytisk ådra God samarbets- och kommunikationsförmåga.
  • God dator- och systemvana. 
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
  • Meriterande med erfarenhet och kunskap i Power BI och datakuber.


OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Junior operations Controller är ett konsultuppdrag på heltid som är på minst 6 månader, du blir till en början anställd av Eterni Sweden. Arbetstiderna är dagtid, måndag-fredag, och du arbetar i ett härligt team på PwC Delivery Center i Lund. Detta är ett konsultuppdrag där det i en förlängning kan finnas möjlighet till anställning hos PwC Delivery Center.

ÖVRIGT
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan

Dela detta jobb

Junior Operations Controller sökes till PwC Delivery Center

Eterni Sweden AB