ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Junior Controller / Ekonomiassistent, Ticketmaster Göteborg

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Junior Controller / Ekonomiassistent, Ticketmaster Göteborg

Vill du vara en del av Ticketmasters ekonomiteam samt ha en roll där du är en central del i våra kunders och konsumenters vardag? Läs vidare!

Har du en bakgrund inom ekonomi, är i början av din karriär och vill ta ett nytt kliv och testa på det spännande jobb i ekonomiteamet hos Ticketmaster i Göteborg? Är du en levnadsglad, kommunikativ problemlösare och vill du arbeta för ett internationellt företag med mycket driv och energi? Då kan tjänsten som Junior Controller/Ekonomiassistent på Ticketmaster vara ditt nästa jobb!

Arbetsbeskrivning

Det huvudsakliga arbetet i tjänsten innefattar att jobba med dagliga arbetet för att stödja ekonomiteamets löpande arbetsuppgifter. Det innebär uppgifter som:

• Ärende av problemlösande karaktär gällande konsumentköp och transaktioner tillsammans med Ticketmasters Fan Experience Team
• Hantering av arrangörsbetalningar och avräkningsfrågor
• Löpande bokföring, leverantörs- och kundreskontra
• Dagliga avstämningar av konsumentbetalningar samt bankavstämningar

Du blir en del av Ticketmasters Northern Europes finansteam som inkluderar Sverige, Norge och Finland, där du främst arbetar mot den svenska marknaden. Rollen innebär att du kommer att arbeta mot flera kontaktytor i organisationer och genom gott samarbete når ni framgång tillsammans.

Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att du har:

• God analytisk förmåga med förmåga att lösa problem genom att upptäcka felaktigheter och se mönster
• Tekniskt kunnig samt förmåga att lära dig/sätta dig in i nya system
• Tidigare erfarenhet i roll som inkluderat arbetsuppgifter med ekonomi, bokföring och administration
• Arbetat med stora flöden/transaktioner samt ta fram underlag och rapporter

I ditt arbete har du förmågan att se utvecklingsmöjligheter komma med förbättringsförslag i det dagliga rutinarbetet.

Ett krav är goda Excelkunskaper, att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Som person är du en teamplayer som gläds av att hjälpa andra. Du gillar att sätta din in i problemställningar och med din analytiska förmåga finna lösningar. Vidare har du en vilja att lära dig, har en nyfikenhet och tar gärna initiativ i ditt arbete. Du beskrivs troligen som en driven, nyfiken och serviceinriktad kollega som lätt navigerar i olika system. Du har hög integritet och agerar på ett schysst sätt mot dina kollegor och medmänniskor.

Du erbjuds

Tjänsten är ett vikariat på ett år med goda möjligheter till förlängning/karriärmöjligheter inom företaget. Du erbjuds en spännande tjänst hos en ledande spelare i nöjesbranschen där du med rätt engagemang både får möjlighet att lära dig mycket men också att bidra till finansteamets och Ticketmasters framgång. På arbetsplatsen finns det goda förmåner med massage, frukostar, generöst friskvårdsbidrag bland mycket annat.

Om Företaget

Ticketmaster är ett tight gäng med kontor i Stockholm och Göteborg, som är en del av LiveNation; världens största underhållningsföretag. Ticketmaster finns idag på över 20 marknader världen över och är Sveriges och Nordens största marknadsplats för evenemang inom sport, kultur, musik & nöje.
Ticketmaster är ett värderingsstyrt förtag med Reliability, Teamwork, Intergrity & Belonging som ledord.

Välkommen med din ansökan genom att skicka in CV och personligt brev via www.jurek.se. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan direkt. I denna rekryteringsprocess samarbetar Ticketmaster med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se

Dela detta jobb

Logo
Junior Controller / Ekonomiassistent, Ticketmaster Göteborg

Jurek