ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Jr Business controller till börsnoterat mjukvarubolag

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Jr Business controller till börsnoterat mjukvarubolag

Arbetsbeskrivning

Till vår kund söker vi nu en Jr Business Controller som är i början av sin karriär och vill gå mot controlling. Vi söker dig som vill vara en del av en snabbväxande organisation där du kommer bistå med att med djupgående analys av OPEX, månadsrapportering, avvikelseanalys samt bistå övriga FP&A teamet vid budget- och prognosarbetet. Du kommer jobba mot en rad olika intressenter på den svenska marknaden men även i USA. Du ingår i ett team bestående av två FP&A analys och rapporterar till Director, FP&A.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Bistå vid budget- och prognosarbete

  • OPEX analys

  • Månadsrapportering

  • Avvikelseanalys 

  • Ad hoc analys

Vem är du?

Vi söker dig som har 2-3 års erfarenhet av Business Controller arbete alternativt en bakgrund inom revision. Vi kommer se det som meriterande om du tidigare har erfarenhet från redovisning och van att jobba mot tighta deadlines. Du har en kandidat- eller mastersexamen inom redovisning eller likvärdigt. Vidare ser vi att du är en avancerad användare av Excel och vi ser gärna att du tidigare har jobbat i något BI-verktyg. Som person trivs du i snabbrörliga och framåtlutande organisation där du får vara en del av en internationell verksamhet. Vidare är du detaljorienterad, driven och motiveras av ett högt tempo. Du tala och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omgående start och förväntas fortlöpa i 6 månader, och för rätt person finns det goda chanser till förlängning eller direktanställning hos kund. Kunden har sitt kontor i centrala Stockholm och det finns möjlighet att arbeta på distans några dagar i veckan. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via epost.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Dela detta jobb

Logo
Jr Business controller till börsnoterat mjukvarubolag

Jurek