ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Intresseanmälan – Business Controller & Koncernredovisning

Företag Gazella
Ort
Utgår

2024-05-02

Ansök nu

Intresseanmälan – Business Controller & Koncernredovisning

Vi på Gazella Interim Controlling vill komma i kontakt med dig som söker konsultuppdrag inom områden som Business Controll, koncernredovisning och Treasury.

Vi erbjuder ett brett urval av tjänster inom ekonomi, både operativa och strategiska, för alla nivåer av erfarenhet, från nyexaminerade till chefspositioner. 

Vanligt förekommande arbetsuppgifter: 

  • Budget- och prognos 
  • Bokslutsarbete 
  • Rapportering 
  • Koncernredovisning 
  • Utveckla processer 
  • Stöd gentemot ledningsgrupp 

Din bakgrund 

För rollen som interims konsult söker vi dig som har en civilekonom- eller högskoleutbildning inom ekonomi, eller likvärdigt. Du har några års erfarenhet som Business Controller, Treasury eller koncernredovisning. Vi ser att du tidigare har ansvarat för bokslutsarbetet, budget- och prognosarbetet samt vana att jobba nära verksamheten. Du behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift. 

För att passa som interimskonsult via Gazella bör du vara analytisk, ansvarstagande och noggrann. Vidare ser vi även att du är utåtriktad och motiveras av att skapa goda relationer.  

Vad Gazella Interim Controlling erbjuder dig 

Som en del av Gazella Interim Controllings konsultnätverk får du tillgång till vårt omfattande kontaktnät och hjälp att hitta uppdrag som passar dina behov och preferenser. Vår process innebär att vi tillsammans med dig identifierar dina kompetenser, preferenser och karriärplaner för att säkerställa en bra matchning med våra uppdragsgivare. 

Vi strävar efter att vara din långsiktiga karriärspartner genom att erbjuda stöd, utveckling och uppföljning. Som konsult hos oss får du även ta del av våra nätverksevenemang samt goda anställningsvillkor. 

Ansökan 

Registrera ditt CV via ansökningsknappen nedan för att öppna upp för nya möjligheter! Vi vill göra dig uppmärksam på att detta är en allmän annons för våra kommande uppdrag. Vi går igenom ansökningarna löpande och gör ett urval mot våra befintliga uppdrag. 

Vid frågor är du välkommen att kontakta Gabriel Spennare, ansvarig rekryterare, på gabriel.spennare@gazella.se

 

Dela detta jobb

Logo
Intresseanmälan – Business Controller & Koncernredovisning

Gazella