ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Internship Investment Banking

Ort
Utgår

2023-09-25

Ansök nu

Internship Investment Banking

Carnegie är en av Nordens främsta finansiella rådgivare och förvaltare. Våra olika verksamheter tillhör, var för sig, marknadsledarna inom sitt respektive område och tillsammans bygger enheterna en värdeskapande affärsdynamik för våra kunder. På Carnegie arbetar experter inom Corporate Finance, aktieanalys och aktiemäkleri samt specialister inom förmögenhetsförvaltning. Vår kultur präglas av drivna och målinriktade medarbetare med ett entreprenöriellt sinne och affärsfokus. Att arbeta på Carnegie ställer höga krav i form av engagemang, initiativförmåga och eget ansvar, och ger även goda utvecklingsmöjligheter.
 

Internship

Carnegie Investment Banking arbetar med rådgivning inom Corporate Finance och erbjuder årligen ett internship-program med goda möjligheter till fortsatt erbjudande om fast anställning. Du erbjuds under en period om tio veckor att på heltid bli en del av Carnegies Corporate Finance team. Internshipet erbjuds under fem olika perioder fördelade jämt över året. Sista ansökningsdag för perioderna nedan är den 25 september.

Period                                Datum 
1:                                         8 januari-15 mars
2:                                         18 mars-24 maj

Carnegie erbjuder

Internship-programmet ger dig möjligheten att skapa värdefulla kontakter och erfarenheter inom Corporate Finance, då du får arbeta tillsammans med erfarna seniora medarbetare. Även självständigt arbete där du tilldelas ansvar och får utrymme att utvecklas är en viktig del av din tid. Du får tidigt delta i projekt rörande företagsförvärv och- försäljningar (M&A) och börsnoteringar och andra kapitalmarknadsrelaterade transaktioner (inklusive både ECM och DCM). Du arbetar i en miljö med högt tempo där nyfikenhet, ambition och mångfald ses som berikande och en förutsättning för att nå bästa resultat.

Profil
Vi söker dig som vid startdatum för internship-programmet är student och som har avslutat minst tre terminers studier med inriktning mot finansiell ekonomi eller liknande relevant utbildning. Därutöver ser vi att du uppvisar mycket goda akademiska resultat. Utlandsstudier och/eller arbetslivserfarenhet är inget krav men meriterande. Vi ser även att du är en ansvarstagande lagspelare med en stark vilja och ett genuint intresse att praktiskt lära dig det som rollen som en medarbetare inom Corporate Finance innebär.

Arbetsuppgifterna

  • Analys av företag och branscher
  • Insamling och bearbetning av information
  • Företagsvärdering
  • Framtagande av prospekt, investerarpresentationer och annan dokumentation
  • Kontakt med kunder och andra rådgivare

Eventuella frågor om tjänsten eller Carnegie som bolag besvaras via hr@carnegie.se

Sista ansökningsdag är den 25 september 2023. Ansök via jobs.carnegie.se genom att bifoga CV, personligt brev samt betyg. I den här rekryteringen använder vi oss av tester, dels för att göra urvalsprocessen så objektiv som möjligt men också för att hitta en så bra matchning som möjligt. Testerna kommer att skickas ut till alla kandidater den 26 september och ska slutföras senast den 27 september.


Som en professionell aktör värnar Carnegie om mångfald och att ta tillvara människors olika erfarenheter, kunskaper och egenskaper.  Utifrån dessa kan vi skapa en kreativ och utvecklande arbetsmiljö som ökar förutsättningarna att uppnå ett optimalt resultat. En jämställd arbetsplats där olikheter tillvaratas ger en bättre arbetsmiljö och skapar en konkurrensfördel.

Location:  

Stockholm, SE, 103 38

Application deadline:  2023-09-25

Fulltime/Parttime:  Fulltime

 

Dela detta jobb

Internship Investment Banking

Carnegie Investment Bank AB