ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Interimchef | Sametinget | Giron/Kiruna

Företag Jefferson Wells
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Interimchef | Sametinget | Giron/Kiruna

Är du en erfaren chef som har kunskaper inom ekonomi? Har du tidigare arbetat med budget- och bokslutsarbete? Då kan vi ha rollen till dig! Just nu söker vi på Jefferson Wells efter en interimchef inom ekonomi till Sametinget i Kiruna. Låter detta som ett uppdrag till dig? Välkommen att skicka in din ansökan idag!

Start: 1 augusti 2023
Uppdragsform: konsultuppdrag, behovet är beräknat att pågå 2-5 månader
Placering: Giron/Kiruna

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta på avdelningen för ekonomi och administration, som innefattar både ekonomi och intern service. Som avdelningschef kommer du ansvara för Sametingets ekonomiska förvaltning, interna service samt verksamhetsutveckling inom området. Du kommer arbeta med budgetarbete, budgetuppföljning, årsredovisning samt redovisningsfrågor, det kan även förekomma resor i tjänsten. Du har personalansvar för en grupp om 10 personer och du kommer rapportera till kanslichefen.

Vem är det vi söker?
Vi söker dig som har en examen som civilekonom och har goda kunskaper i ekonomi- och ärendehanteringssystem samt analysverktyg. Du har också:

  • Minst 5 års erfarenhet inom ekonomiområdet

  • Minst 5 års erfarenhet av personalvård

  • Har erfarenhet av offentlig förvaltning

  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av internservice och politiskt styrd verksamhet. Kunskaper i samiska språk, samisk kultur och samiskt samhällsliv är också meriterande.

Som person tror vi att du har en god förmåga att leda, utveckla och inspirera dina medarbetare. Du har en god analytisk förmåga och ett strategiskt förhållningssätt för avdelningen liksom verksamhetens mål. Du trivs med att leda och delegera och är duktig på att hitta lösningar tillsammans med dina medarbetare.

Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?
Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas på olika uppdrag inom olika branscher. Konsultföretaget Jefferson Wells ingår i den stora koncernen ManpowerGroup och vi får ständigt in nya, spännande uppdrag, vilket skapar möjligheter för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team! Vi är måna om att alla ska känna sig delaktiga, och anordnar regelbundet konsult- och nätverksträffar samt AW:s.

Hur söker du?
För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid övriga frågor om tjänsten är du välkommen oss via e-mail. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Dela detta jobb

logo
Interimchef | Sametinget | Giron/Kiruna

Jefferson Wells