ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi på Vindex är just nu ute efter en Interim Financial Controller för vår kunds räkning. Uppdraget startar så snart som möjligt och pågår i 9-12 månader. I rollen som Financial Controller tillhör du ett engagerat team som tillsammans arbetar för att upprätthålla en stark och framgångsrik ekonomifunktion. 

Placering: Norrort 

Arbetsuppgifter för rollen som Interim Financial Controller till IT-bolag: 

  • Kontinuerligt arbete med uppföljning och analys av resultat

  • Upprätta månadsbokslut och rapporter för intern uppföljning

  • Driva budget- och prognosarbete

  • Effektivisering och optimering av processer och rutiner inom Business Control

  • Stötta bolagets enhetschefer i finansiella frågor  

  • Delta i förekommande ad hoc-projekt 

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Interim Financial Controller till IT-bolag: 

Vi söker dig som har en kandidatexamen inom ekonomi och som har arbetslivserfarenhet av en liknande roll. Vi värdesätter därtill din goda kompetens inom redovisning och projektuppföljning. Du har ett genuint systemintresse och gärna erfarenhet av Power BI och Quickview sedan tidigare. Utöver det kommunicerar du obehindrat på såväl svenska som engelska, i tal och skrift. 

Som person är du målinriktad och resultatdriven. Du söker aktivt utmaningar och har en förmåga att identifiera utvecklingsmöjligheter inom ditt område. Därtill är du en sann problemlösare med en analytisk ådra som bryter ned problem i beståndsdelar och samtidigt identifierar sammanhang och möjligheter. 

Ansökan 

Kan denna roll vara något för dig? Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer AXBC2142. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Alexander Butler (alexander.butler@vindex.se, 070-920 84 92) vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Bemanningsföretag Financial Controller 

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister.

Interim Financial Controller till IT-bolag

Företag Vindex AB
Ort
Utgår

2023-04-16

Ansök nu

Dela detta jobb