ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Är du ute efter ett nytt uppdrag inom reskontrahantering i ett snabbväxande börsnoterat bolag? Då har du kommit rätt! Vi på Vindex är just nu ute efter en Interim Ekonomiassistent till vår kund. Uppdraget pågår i 4,5 månader med start så snart som möjligt. I rollen hanterar du bolagets leverantörsreskontra tillsammans med ett engagerat team.

Placering: Centrala Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Interim Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till noterat bolag:

  • Hantering av inkommande fakturor

  • Konteringar

  • Kontoavstämningar

  • Attestflöde

  • Periodiseringar

  • Förekommande Ad hoc-uppgifter

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Interim Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till noterat bolag:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och några års arbetslivserfarenhet inom just leverantörsreskontra. Vi värdesätter ditt systemintresse och  din kompetens inom Maconomy som system sedan tidigare. Utöver det kommunicerar du obehindrat på såväl svenska som engelska, i tal och skrift.

Som person är du analytisk och noggrann, med en känsla för struktur. Du har en förmåga att snabbt och effektivt sätta dig in i nya situationer och engageras av att arbeta både självständigt och i team. Utöver det är du positiv med en prestigelös inställning!

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer LUEKASS2214. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Ludwig Nilsson (ludwig.nilsson@vindex.se, 070-910 76 66) vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Bemanningsföretag Ekonomiassistent

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. 

Interim Ekonomiassistent med erfarenhet av Maconomy

Företag Vindex AB
Ort
Utgår

2023-06-04

Ansök nu

Dela detta jobb