ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Inköpssamordnare till socialförvaltningen

Företag Klippans kommun
Ort
Utgår

2023-12-03

Ansök nu

Inköpssamordnare till socialförvaltningen

Om arbetsplatsen

I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet". Den politiska visionen är ”en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet”. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

Arbetsuppgifter

Socialförvaltningen i Klippans kommun söker nu en person med erfarenhet som vill vara med och utveckla förvaltningens arbete inom upphandling, avtal och inköp. Tjänsten är placerad inom Socialförvaltningens enhet, Stöd- och utveckling. Vi ansvarar för förvaltningsövergripande frågor, bland annat ekonomiadministration, inköp, avtal samt förvaltningsspecifika upphandlingar. Som din närmsta kollega kommer du att ha en erfaren ekonomiassistent, med lång erfarenhet i kommunen. Ditt huvudsakliga uppdrag kommer att vara att strukturera, vägleda, driva och ge råd åt socialförvaltningen i avtals-, inköps- och upphandlingsfrågor. Klippan är en av fem kommuner som ingår i en gemensam upphandlingsenhet. I din roll arbetar du som en bro mellan förvaltningen och den centrala upphandlingsenheten. Utifrån behoven i förvaltningen, tar du fram förvaltningsspecifika förfrågningsunderlag och kravspecifikationer, initierar upphandlingar samt är behjälplig i frågeställningar från anbudsleverantörer. Avseende inköp ansvarar du tillsammans med kollega över hela arbetsprocessen från inledande behovsanalys fram tills avtal tecknas, implementeras och följs i förvaltningen. Du säkerställer att förvaltningens inköp sker affärsmässigt och juridiskt korrekt samt att interna och externa föreskrifter och regler efterlevs. Du får ett kreativt och omväxlande arbete med många samarbetsparter. Förutom samarbete inom den egna gruppen och verksamheterna inom socialförvaltningen, behövs samverkan både inom och utanför kommunen. Då rollen kräver många kontakter, ställs krav på en god samarbetsförmåga, servicekänsla och förmåga att skapa goda relationer. För att lyckas i rollen krävs det också att du är strukturerad i ditt arbetssätt. En viktig del av arbetet kommer att vara att utveckla förvaltningen inom inköp, avtal och upphandling, där du har stor möjlighet att påverka och förbättra våra processer.

Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleutbildning eller annan vidareutbildning inom upphandling, inköp, ekonomi, juridik eller likvärdigt, alternativt dokumenterad erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet av upphandling, inköp, avtal och ekonomiska frågor, gärna från kommunal verksamhet. Du behöver ha god kännedom om LOU, inköps- och upphandlingsprocesser. Du trivs med att jobba både självständigt och i team och har förmågan att ta initiativ samt arbeta mål och resultatinriktat. Du är positiv, flexibel och prestigelös som person och har lätt att samarbeta, skapa goda relationer, är analytiskt lagd och har en förmåga att på ett pedagogiskt och lättförståeligt sätt förmedla dina kunskaper. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och tilltalas av möjligheten att göra skillnad i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Anställningen

Omfattning:

Heltid / deltid

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Tillträde:

Omgående, eller efter överenskommelse.

Antal tjänster

1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:

2023-12-3

Referensnummer:

C164002-2023-4

Kontakt

Emilia Olsson

Enhetschef Stöd och utveckling

0435-285 08

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst

0435-28 000

Övrig information

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg. Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

Dela detta jobb

Logo
Inköpssamordnare till socialförvaltningen

Klippans kommun