ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Inköpare till Codab i Malmö

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-28

Ansök nu

Inköpare till Codab i Malmö

Nu finns möjligheten för dig som vill utvecklas i rollen som Inköpare på ett spännande företag. Vi söker dig som har erfarenhet av inköp och ett tekniskt intresse. Utöver det är du strukturerad, kommunikativ och initiativtagande som person. Känner du igen dig på ovanstående kan detta vara rätt för just dig. Vi arbetar med löpande urval, sök därför tjänsten redan idag!

Om tjänsten

CODAB har funnits i drivmedelsbranschen i 40 år. De har en god förståelse hur övergripande trender skapar efterfrågan på nya lösningar. De gillar teknik och innovation och vill skapa lösningar som lever upp till den nya tidens krav på kund- och användarupplevelse. De utvecklar, tillverkar och levererar produkter och system både till kommersiella stationer och till företag med egna drivmedelsanläggningar.

Codab är ett spännande, utvecklande företag och vi söker nu åt deras räkning en inköpare. Det är en långsiktig roll, varpå det till en början är ett konsultuppdrag och sedan finns det goda möjligheter till överrekrytering. Som inköpare ansvarar du över hela inköpsflödet tillsammans med resten av teamet, och utöver det samarbetar du även tätt med produktionsavdelningen. I dina arbetsuppgifter ingår orderläggning, kontakt med leverantörer, uppföljning och kontrollering av fakturor samt prisförhandlingar. Ditt huvudsakliga fokus är således inköp samt leverans- och lagerflöde.

Vi söker dig som

  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift, kommunikationen sker på de språken med interna och externa parter så som leverantörer

  • Erfarenhet av inköp, antingen genom arbetserfarenhet eller studier

  • Tekniskt intresse

Det är meriterande om du har erfarenhet eller kunskap från mekanik- eller elektronikbranschen

Som person ska du vara strukturerad, kommunikativ och initiativtagande.

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Malmö

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Inköpare till Codab i Malmö

Academic Work