ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

INKÖPARE INDIREKT MATERIAL TILL ÅLÖ

Ort
Utgår

2023-05-28

Ansök nu

INKÖPARE INDIREKT MATERIAL TILL ÅLÖ

Poolia

Vi söker nu en flexibel, lösningsorienterad och kommunikativ inköpare till Ålö i Brännland Umeå.  Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten 

Som inköpare ansvarar du för inköp av allt från större investeringar till att köpa in kontorsmaterial. Du genomför förhandlingar, skriver avtal och har leverantörsmöten. Hantera fakturor, skicka förfrågningar, analysera offerter och uppdatera priser i affärssystem hör också till dina dagliga uppgifter. Du kommer till viss del att ha kontakt med våra kollegor i andra delar av världen eftersom vi ingår i den tyska koncernen JOST, även om främsta fokus ligger på lokala kontakter. Det är även ett nära samarbete med sina kollegor på inköp samt produktionen och logistikansvariga. Vi erbjuder också personalförmåner som flexibla arbetstider och arbetstidsförkortning.

Vem är du?

Du är en kommunikativ och flexibel person. Du skapar förtroende och bygger relationer internt inom företaget och med externa leverantörer. Vi lägger också vikt vid att du är kreativ och lösningsorienterad eftersom det kan uppstå situationer där det gäller att tänka nytt för att hitta rätt material och leverantör för att produktionen ska rulla på. Du har även god kommunikativ förmåga både i svenska och engelska. Relevant akademisk utbildning eller motsvarande är också meriterande. Tjänsten kräver att du har B-körkort

Du har erfarenhet av:

  • Inköp inom produktion eller liknande.

  • Att skriva avtal

  • Att utföra kostnadskalkyler samt identifiera och hitta kostnadsbesparingar

Om verksamheten

Ålö är en världsledande leverantör inom lantbruksmaskinbranschen som utvecklar och tillverkar frontlastare under varumärket Quicke samt till flera OEM-kunder.  Ålö har kunder i mer än 50 länder, säljbolag i tio länder och fabriker i fyra länder.

Att arbeta på Ålö innebär att vara en del av ett team med stark framåtanda, drivkraft och ambition – alltid med kundens bästa i fokus. Vi verkar för att våra kunder ska mötas av produkter med hög kvalitet och det är viktigt för oss att vara nytänkande inom branschen. Genom teknisk utveckling i framkant bidrar vi till framtidens jordbruk.

Läs mer om oss på vår hemsida: https://quicke.nu/

Sista ansökningsdag 7 maj . Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Har du några frågor kring tjänsten kontakta:

Peder Westerberg, Rekryteringskonsult Poolia Norr

mobil: 072-165 27 49 mail: peder.westerberg@poolia.se

Dela detta jobb

logo
INKÖPARE INDIREKT MATERIAL TILL ÅLÖ

Workspace Recruit