ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Hyresadministratör för längre konsultuppdrag

Företag Fasticon AB
Ort
Utgår

2023-04-02

Ansök nu

Hyresadministratör för längre konsultuppdrag

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Uppdragsbeskrivning

För kunds räkning söker vi en erfaren hyresadministratör som kan gå in i ett heltidsuppdrag i början av april. Placering är i Stockholm och beräknas pågå fram till augusti 2024.

Vår kund är ett av de största privata fastighetsbolagen i Stockholm. Här får du möjlighet att vara delaktig på en spännande resa och göra skillnad på riktigt hos ett fastighetsbolag som arbetar för bra boenden och trygga miljöer att leva och verka i.

Arbetsuppgifter:

 • Administration av hyror för bostäder och samhällsfastigheter.

 • Aviseringar och hyresjusteringar.

 • Avstämningar.

 • Bokföring och rapportering.

 • Kontakt med verksamhetens hyresgäster och kollegor.

 • Stöttning och samarbete med dina kollegor i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer

 • Utbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet inom hyresredovisning och bokföring.

 • Systemvana och förmåga att förstå och utforska system och logik.

 • God förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

 • Erfarenhet av fastighetssystemet Vitec Hyra.

 • Kunskaper inom hyresjuridik.

Vem är du?

Som person bör du uppskatta att arbeta i team och vara en positiv kollega. Du får gärna ta plats och komma med utvecklingsförslag . Du är en kommunikativ person som har lätt för att skapa nya relationer i kontakten med kollegor och hyresgäster. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper och vi värdesätter din förmåga att bemöta andra på ett professionellt och trevligt sätt.

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Anki Vistam på anki.vistam@fasticon.se eller 073-415 43 16.

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

Dela detta jobb

Hyresadministratör för längre konsultuppdrag

Fasticon AB