ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Head of Compliance Business Area till KPMG

Ort
Kategorier
Utgår

2023-12-31

Ansök nu

Head of Compliance Business Area till KPMG

KPMG är en av världens största konsultbyråer med en världsomspännande närvaro och kompetens. Med drygt 200 000 medarbetare i 143 länder har vi en unik förmåga att tillhandahålla specialiserad expertis för att stödja och utveckla såväl våra kunder som medarbetare. Vi värdesätter agila arbetssätt och modet att tänka och agera nyskapande.  KPMG är arbetsplatsen för dig som vill jobba med strategiska affärer, påverka och göra skillnad.

Vi är en av landets främsta och mest specialiserade rådgivare inom Corporate Compliance och som ett led i vår fortsatta utveckling och tillväxt söker vi nu en Head of Compliance Business Area.

Om rollen

Som Head of Compliance Business Area kommer du vara affärsområdesansvarig för vårt område Compliance som inkluderar corporate-sektorn. Rollen är placerad i Risk & Compliance Consulting som är en del av Advisory Services.

Du kommer äga ansvaret för att vidareutveckla vår affär och funktionen, med fokus på att rekrytera nya kunder samt utveckla våra befintliga relationer. Du har huvudansvaret för leveransen samt för att bygga och utveckla ditt team.

En central del i rollen är också att följa utvecklingen inom området, se trender och utvecklingsmöjligheter. En viktig del är vidare att identifiera kunders nuvarande och framtida behov samt att se affärsmöjligheter och vilka produkter KPMG kan tillhandahålla.

Närmare om dina arbetsuppgifter:

  • Utveckla befintliga kundrelationer samt skapa nya kontakter och affärsmöjligheter

  • Utveckla ditt externa och interna nätverk för att identifiera marknadstrender

  • Definiera vilka produkter KPMG kan sälja till prioriterade kunder samt vilka nuvarande och framtida behov som finns på marknaden

  • Upprätta och följa affärsplan

  • Säkerställa att funktionen har rätt kompetens samt rekrytera in nya medarbetare

  • Utveckla och bygga ditt team

  • Huvudansvar för funktionens leverans och beläggning

Risk & Compliance Consulting är en avdelning på KPMGs rådgivningsdel. I Sverige består är vi ca 70 riskkonsulter i världsklass, där kulturen är internationell och inkluderande. Vi arbetar med hela riskagendan inom olika riskaffärsområden såsom tex GRC, hållbarhet, oegentligheter osv. Du rapporterar till Head of Risk and Compliance.

Kvalifikationer
Vi söker dig med minst 10 års relevant arbetslivserfarenhet och som är väl etablerad i branschen med omfattande nätverk inom Corporate Compliance.

Erfarenhet av att driva konsultaffär, företrädesvis som Senior Manager eller Director på Big4, är starkt meriterande. Erfarenhet från advokatbyrå eller en linjeroll inom Corporate Compliance kan också vara relevant, förutsatt att du har rätt "mindset" och ett brett nätverk.

Vi värdesätter en stark entreprenöriell inställning och förmågan att driva team och utveckla människor. Du har förmågan att identifiera och föreslå de bästa lösningarna för våra kunder och att vara en strategisk tänkare.

KPMG präglas av snabbhet, lyhördhet och en låg tröskel för att testa och exekvera nya idéer. Kulturen är mycket internationell, dynamisk och inkluderande med hög grad av mångfald. Frihetsgraden är stor och verksamheten präglas av korta ledtider för beslut, en hög grad av innovation och digitalisering.

Det är därför viktigt att du som person har en naturlig nyfikenhet, är flexibel och proaktiv samt trivs in en organisation där entreprenörslust och ett agilt förhållningssätt är nyckeln.

Då en central del i rollen är att utveckla och skapa nya kundrelationer är det vidare viktigt att du som person är social, utåtriktad, har god kommunikativ förmåga och trivs mycket väl i en nätverkande roll.

Akademisk bakgrund som ekonom, jurist eller civilingenjör är fördelaktig för att kunna förstå komplexa affärsbehov och utmaningar.

Om KPMG
KPMG är en arbetsplats för dig som vill göra skillnad. Vi är ett av världens ledande kunskapsföretag som skapar trygghet för våra kunder och hjälper dem att utvecklas i vår snabbrörliga omvärld. Vi förmedlar insikter och stöd. Det kan handla om att förändra hela eller delar av en organisation och dess arbetssätt, hur man hanterar potentiella risker, cybersäkerhetshot eller hur man maximerar kundupplevelsen i en digitaliserad värd. Vi är även experter inom analys, M&A, revision och skatterådgivning, för att nämna några av våra verksamhetsområden.

På KPMG strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning. Mångfald bidrar med fler perspektiv som berikar vår kultur samtidigt som det skapar mervärde för våra kunder och samhället vi verkar i. Det är viktigt för oss att ha en inkluderande kultur där våra medarbetare respekterar varandra. Detta är kärnan i våra värderingar och vad vi tror på. Därför välkomnar vi sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

I Sverige är vi ca 1600 kollegor och en del av KPMG:s globala kunskapsnätverk på dryga 200 000 kollegor över hela världen.

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. Vid eventuella frågor angående rollen, vänligen kontakta Peter Ekström på 070 813 51 85 alt. peter.ekstrom@sharprecruitment.se.

Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag genom att klicka på "Ansök nu".

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Head of Compliance Business Area till KPMG

Sharp Recruitment & Consultants