ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Gruppchef Egendomsskador med inriktning bygg

Ort
Utgår

2024-03-03

Ansök nu

Gruppchef Egendomsskador med inriktning bygg

Vill du vara en del av något större?

Vi ägs av våra kunder. Vi delar gator, stränder och torg med våra kunder. Därför drivs vi av att erbjuda trygghet via våra tjänster och att investera i vårt gemensamma samhälle.

Tillsammans är vi starka

Hos oss jobbar vi tillsammans och stärker varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppen som helhet.

Vi söker nu dig med byggteknisk kunskap och några års ledarerfarenhet och som vill leda och utveckla en av våra grupper inom Skador. Låter det som din nästa utmaning? Då kan du vara den vi söker!

Ditt huvuduppdrag blir att leda din grupp av medarbetare inom Skadeorganisationen. Gruppen hanterar våra kunders skador på byggnader till följd av bland annat storm, brand och vatten. Du kommer att ha det operativa ansvaret för gruppen vilket inkluderar både personal- och resultatansvar. En viktig del i vårt arbete är att aktivt arbeta och utveckla våra arbetsprocesser vilket naturligtvis även det blir en del av ditt ansvarsområde.

Kunden är vårt främsta fokus. För att få de mest nöjda kunderna på marknaden och kunna möta deras behov måste vi ha de mest engagerade medarbetarna. Alla människor behöver bli sedda, få feedback, utvecklas och känna att det arbete som de gör har stor betydelse. I rollen som gruppchef inspirerar, leder, coachar och utvecklar du dina medarbetare. Tillsammans med din närmaste chef sätter du mål för avdelningen och ansvarar för att dessa bryts ner på individnivå.

Du rapporterar till Chef för Egendomsskador och kommer att ingå som en del i Egendoms ledningsgrupp. Vi sitter på Gängtappen, i dockan, Malmö.

Vem är du?

Vi söker dig som har dokumenterad ledarerfarenhet och byggtekniska kunskaper. Har du dessutom kunskaper inom entreprenadjuridik så är det mycket meriterande. Kanske har du jobbat som ledare inom byggsektorn, exempelvis som platschef, eller med liknande arbetsuppgifter inom försäkringsbranschen?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för andra människor och som har erfarenhet av att leda, inspirera och skapa engagemang hos dina medarbetare. Ditt ledarskap kännetecknas av att du är en förebild och en lagspelare som tillsammans med dina gruppchefskollegor alltid ser till LF Skåne och skadeorganisationens bästa. Som person behöver du även vara handlingskraftig och tvekar inte inför att ta tag i det som behöver tas tag i. 

I denna grupp påverkas vi av vädrets makter och därmed krävs att du har en förmåga att snabbt kunna anpassa dig och ställa om samtidigt som du leder gruppen genom stormen. Vi ser att du som ledare är tydlig men med en ödmjuk och empatisk framtoning och stor lyhördhet.

Slutligen vill vi att du ska kunna vara ett bra stöd och bollplank till våra duktiga medarbetare och ser därför att det är en stor fördel om du har byggtekniska kunskaper och därmed en förståelse för rimliga åtgärder kopplade till olika skadehändelser samt kostnader för dessa.

Vilka är vi?
Hos oss erbjuds du en spännande roll där vi sätter höga mål och där du får fullt stöd för att lyckas. Vi har en värdegrund där vi ställer upp för varandra som gör att vi stärker gruppkänslan och dig som individ. Mångfald värderas mycket högt i vår verksamhet och vi lägger stor vikt på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.

Vill du veta mer?

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten och Länsförsäkringar Skåne är du välkommen att kontakta Charlott Lovhall Chef Egendomsskador, på 040-633 81 42 charlott.lovhall@lansforsakringar.se
Facklig representant för Forena är Katrin Nydell katrin.nydell@lansforsakringar.se  och ansvarig HR är Therese Jung, therese.jung@lansforsakringar.se

Är det dig vi söker?

Varmt välkommen att ansöka med CV och personligt brev genom att klicka på länken nedan. Vi tillämpar löpande urval så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 3 mars 2024.

 

Dela detta jobb

Gruppchef Egendomsskador med inriktning bygg

Länsförsäkringar Skåne