ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Group Controller till Access World Technic

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Group Controller till Access World Technic

Vill du jobba i en expansiv organisation med bra sammanhållning och stort engagemang där du får arbeta i en bred och affärsnära roll i säkerhetsbranschen? Då kan rollen som Group Controller på Access World Technic vara något för dig!

Access World Technic, AWT, är i ett expansivt skede och är nu i behov av att rekrytera en Group Controller som kommer att spela en viktig roll i bolagets framtida tillväxtresa.

Tjänsten är en nyckelroll på AWT och som Group Controller har du det övergripande ansvaret för AWT gruppens redovisning och rapportering samt vara drivande i verksamhetsuppföljning och analys. Du ingår i AWT gruppens ledningsgrupp och rapporterar till VD. AWT sitter i fina lokaler i Kista tillsammans med moderbolaget Tcecur.

I rollen kommer du huvudsakligen hantera följande arbetsuppgifter:

  • Övergripande ansvar för att sammanställa och koordinera AWT gruppens redovisning och rapportering

  • Nära bollplank till VD och säkerställa tillförlitlig information till VD och ledningsgrupp

  • Stötta redovisningsfunktionerna i dotterbolagen

  • Övergripande ansvarig för projektredovisning samt uppföljning

  • Noggrant följa lönsamheten i bolagen och ta initiativ till förbättringar

  • Ansvarig av upprättandet av prognos och budget och löpande analys

  • Utveckla och underhålla cash management
     

Din profil

Vi söker efter dig som är driven och har en god förmåga att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv men även ha god förståelse för detaljerna. Du har en relevant akademisk examen och har arbetat i några år i en liknande roll eller kommer från revision.

Du är en positiv, engagerad och prestigelös person som gillar att arbeta affärsnära och kan ta snabba beslut. Du gillar att få saker gjorda och kan arbeta självständigt och prioritera dina arbetsuppgifter. Vidare har du bra sinne för struktur samt trivs i en dynamisk och utvecklande miljö. Som person gillar du utmaningar och är en duktig problemlösare. Du har ett intresse för att utveckla affären och växa tillsammans med AWT. 

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar CAG Syntell med Mpya Finance. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Brisheim, 070-842 13 77 alt maria.brisheim@mpya.se Ansök gärna snarast då urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

Group Controller till Access World Technic

Mpya Finance AB