ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Group Business Controller – Stockholm – start juni alt augusti

Företag Prodiem
Ort
Utgår

2023-06-17

Ansök nu

Group Business Controller – Stockholm – start juni alt augusti

Vi söker nu en Group Business Controller till ett uppdrag på ett svenskt bolag med internationell verksamhet i tillväxt.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

Stockholm

Tid:

Start juni alt augusti och ca 6 månader

Omfattning:

100 % av en heltidstjänst.

Dina arbetsuppgifter:

Vi söker nu en konsult till ett uppdrag som Group Business Controller. Du kommer att ingå i ett team på 3 personer och arbeta nära gruppfunktionerna och mot ledningen i bolaget. Teamet ansvarar för övergripande finansiell planering och analys samt Managementrapporteringen och rapportering till styrelsen.

I din roll ansvarar du för ett par funktioner på gruppnivå och arbetar med analys och uppföljning på månadsbasis samt driver budget och prognos. Du arbetar med stöd och support till gruppfunktionerna samt till ledningen och arbetar nära flera team i bolagets matrisorganisation som sitter både i Sverige och utomlands.

Du arbetar även med kassaflöde och implementation av nya finansiella rapporter i gruppens BI verktyg samt stöttar vid ad hoc analyser, business case och investeringar.

Du rapporterar till Head of Group Business control.

Din profil:

Du har en akademisk utbildning inom ekonomi med ca 5 års erfarenhet av en liknande roll i ett större bolag i en internationell miljö. Du är systemvan och en van användare av Excel samt BI verktyg och har du arbetat i Qlik Sense är det en fördel. Du kommunicerar obehindrat på engelska i både tal och skrift.

Som person är du driven och lösningsorienterad och trivs i en dynamisk miljö. Du är prestigelös och har lätt för att snabbt sätta dig in i verksamheten och leverera. Du är utåtriktad och har lätt för att samarbeta samt trivs i ett bolag i tillväxt med många kontaktytor i en entreprenöriell miljö.

Ansökan: 

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via "ansök nu". Vid frågor kontaktar du Susanna Bergman 070-860 22 76.

Dela detta jobb

Group Business Controller – Stockholm – start juni alt augusti

Prodiem