ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Fullfjädrad ekonom sökes till Mpya Finance

Företag Mpya Finance AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Fullfjädrad ekonom sökes till Mpya Finance

Möta våren från vardagsrummet?
Är det bara vi på Mpya som tycker att tiden går i en väldans fart? Våren står för dörren och Östergötland blommar så gott som överallt. Det kanske är ett tecken på att vi har roligt – eller börjar bli gamla, vem vet?
Våren kommer också med nya glassmaker och härliga färger i garderoben. Förändring helt enkelt. Vad sägs om utveckling och kompetensutbyte med nya kollegor som sprider glädje i en organisation som mår otroligt bra? Känner du dig inspirerad och sugen på förändring du också?  

Mpya – mer information tack
Vi på Mpya Finance är ett gäng kvalificerade ekonomer, med olika bakgrund inom redovisning och/eller controlling. Vi tycker att livet är för viktigt för att klämmas in mellan jobb och möten. Vi är konsult- och rekryteringsföretaget som på riktigt ser och uppmuntrar hela människan, inte bara yrkesmänniskan.
Vi är alla människor med unika behov och livssituationer och därför behöver vi se hela bilden; livet – livet fyllt med fritid, vänner, familj, uppdrag, jobb och kollegor. Att jobba på Mpya är att få vara 100% ekonom och 100% människa. Det är viktigt att ha kul, må bra, umgås, dela med sig, se och stötta varandra.

Vem är du?
Vi söker dig som är erfaren redovisningsekonom eller controller och har tidigare erfarenhet av minst tre års arbete inom just detta. Du älskar att arbeta med ekonomi och du har lätt för att förstå ”verkligheten” bakom siffrorna. Du har ett stort affärsintresse och erfarenhet av att hantera och analysera stora datamängder. Ditt systemintresse är stort och dina kunskaper i Excel är goda. I rollen är du en lagspelare som är kommunikativ, självgående samt har ett starkt driv att utveckla både dig själv och Mpya.

Hur funkar det?
Som ekonomikonsult hos oss är du är med och levererar interimslösningar, projektstöd och rådgivning inom ekonomi och controlling. Våra kunder verkar i de flesta branscher och är vanligtvis medelstora till stora, internationella bolag. Uppdragen är för kvalificerade ekonomer på mid-level upp till seniora nivåer. Uppdragsvariationen ger dig unika möjligheter till utveckling av din karriär.

Och vinnaren är..
Vi söker dig som vill vara med på vår resa! Vi tror och hoppas att du är affärsmässig, relationsskapande och trivs i en varierande miljö hos våra med omsorg valda kundföretag. Du stimuleras av mötet med nya människor och du har drivkraften att göra det lilla extra för att uppnå den stora skillnaden. Förmodligen har du flertalet års erfarenhet av kvalificerat arbete inom ekonomi och brinner för att utvecklas på ett personligt och arbetsrelaterat plan.

Och nu?
Investera lite tid – det är sannolikt värt det oavsett vad det leder till. Ett förutsättningslöst första möte kan bli en spännande början! Ett senare steg är att du kanske vill prata med en av våra konsultkollegor och höra hur det är att arbeta på Mpya?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Lina Rehnholm på lina.rehnholm@mpya.se, 0768-513585 eller Emelie Palmqvist på emelie.palmqvist@mpya.se 0709-710069.

Vi hörs snart, eller hur?

Dela detta jobb

Fullfjädrad ekonom sökes till Mpya Finance

Mpya Finance AB