ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

FLEXIBEL EKONOM / REDOVISNINGSKO­NSULT TILL NEXER RECRUIT

Företag Nexer Recruit
Ort
Utgår

2023-04-14

Ansök nu

FLEXIBEL EKONOM / REDOVISNINGSKO­NSULT TILL NEXER RECRUIT

Är du ekonom och letar efter nya utmaningar? Har du erfarenhet av redovisning samt månad- och årsbokslut? Vi får ständigt in förfrågningar från våra kunder på olika uppdrag inom ekonomi, är du nyfiken? Läs mer nedan och skicka in en ansökan redan idag.

Din vardag

Som ekonom/redovisningskonsult på Interimuppdrag via Nexer Recruit kommer du att skickas ut på längre uppdrag till en av våra kunder. Du kommer att sköta daglig ekonomisk verksamhet såsom löpande bokföring och avslut, fakturahantering, avstämning, kund- och leverantörsreskontra samt lön. Du kommer ge stöd och ekonomisk rådgivning åt chefer och verksamhet så uppsatta nål kan nås. Arbetsuppgifter kan komma att variera beroende på vilken kund uppdraget är hos.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som ekonom/redovisningskonsult på Interimuppdrag hos kund är det viktigt att du är självgående. Du känner dig trygg i dina ekonomikunskaper och kan snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du drivs av att arbeta i en miljö där det hela tiden finns uppgifter att ta tag i, vilket du gärna gör självmant. Som person är du nyfiken, flexibel och har en förmåga att se vad som behöver göras i ekonomiarbetet. Du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller likvärdig erfarenhet. B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om att jobba hos oss som Interimkonsult kan du kontakta Magnus Fagerberg på telefonnummer: 073-042 90 34 eller via e-post: magnus.fagerberg@nexergroup.com Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt då vi tillsätter uppdrag löpande.

Om Nexer Recruit

Nexer Recruit är ditt lokala rekryteringsbolag med ett brett nätverk! Vi har kontor i Skövde, Stockholm, Göteborg och Malmö men är rikstäckande i våra rekryteringsuppdrag. Det är till oss företagen vänder sig för att få hjälp med specialister och ledande positioner.

Dela detta jobb

logo
FLEXIBEL EKONOM / REDOVISNINGSKO­NSULT TILL NEXER RECRUIT

Nexer Recruit