ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

First line support till välkänt byggbolag i Solna

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

First line support till välkänt byggbolag i Solna

Arbetsbeskrivning:

För kunds räkning söker vi nu en ekonomiadministratör till tjänst inom 1st linesupport. I din roll som ekonomiadministratör kommer du jobba i ett team på totalt 11 personer. Du kommer att hantera fakturamatchning, påminnelsehantering samt inkassoärenden. Under en arbetsdag varierar du mellan telefon- och mejlsupport och du har löpande kontakt med kunder, leverantörer samt internt på bolaget.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

  • Telefon- och mailsupport

  • Fakturafrågor

  • Påminnelsehantering

  • Inkassohantering

  • Matchning av fakturor

Vem är du?

Kunden är verksam i hela Norden och i din roll som ekonomiadministratör kommer du jobba mot alla nordiska länder. Har du kunskaper i något av de nordiska språken finska, danska eller norska är det därför meriterande. Fördelaktige har du erfarenhet från roller inom ekonomi, men det går lika bra om du tidigare jobbat inom serviceyrken eller administration. Du är en van användare av Officepaketet och har genomgående god systemvana. Som person är du en prestigelös team player som drivs och motiveras av att ge service i världsklass. Vidare är du initiativtagande, lösningsfokuserad och trivs i verksamheter där man ständigt utmanas och där man får jobba mot tydliga mål.

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med start omgående och som förväntas fortlöpa i 6 månader med god chans till förlängning. Kunde har sitt kontor i närheten av Järva Krog och arbetsuppgifterna sker på plats. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sara Winberg på sara.winberg@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Dela detta jobb

Logo
First line support till välkänt byggbolag i Solna

Jurek