ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Financial Manager till Cibes Lift

Företag Jefferson Wells
Ort
Utgår

2023-10-05

Ansök nu

Financial Manager till Cibes Lift

Är du en driven och teamorienterad Financial Manager med god förståelse för produktionsekonomi som vill arbeta i ett snabbväxande bolag inom tillverkningsindustrin som erbjuder bra karriärmöjligheter? Då kan det vara dig vi söker!

Cibes Lift Group är en av världens mest innovativa tillverkare av utrymmeseffektiva hissar med snabb och enkel installation, vi erbjuder även ett brett utbud av konventionella hisslösningar. Tack vare det stora utbudet av hisslösningar och ett flexibelt designkoncept, är Cibes Lift Groups hisslösningar perfekt anpassade till kraven i såväl offentliga och kommersiella miljöer som privata hem. Försäljning, installation och service tillhandahålls av ett globalt nätverk av dotterbolag och partners. Företagsgruppen har sitt huvudkontor i Gävle och har produktionsanläggningar i Sverige, Kina och USA. År 2022 hade Cibes Lift Group cirka 1500 anställda och en omsättning på 2,8 miljarder kronor.

Om tjänsten

Vi söker en Financial Manager till avdelningen Finance & Controlling - Cibes Lift AB, med ansvar för ledningen av bolagets ekonomifunktion, bestående av ett team om sju personer på vår fabrik i Gävle. Teammedlemmarna jobbar med redovisning, kund- och leverantörsreskontra samt produktionscontrolling. Som Financial Manager kommer du att ansvara för att leda och utveckla arbetet inom bokslut, redovisning, produktionscontrolling samt kund- och leverantörsreskontra i samverkan med ditt team. Du ansvarar för årsredovisningen enligt K3 i bolaget. I arbetet ingår analyser, budget och prognosarbete, liksom skatt- och momsrapportering. Som Financial Manager förväntas du leda ditt team samt bidra till kontinuerliga förbättringar genom egna initiativ samt deltagande i olika förbättringsprojekt, i och utanför våra ekonomisystem. Du rapporterar till vår PU Director Gävle, och du ingår i hans ledningsgrupp. Det kan förekomma resor i tjänsten.

Om dig

Du har minst 3 års erfarenhet av ledande befattning inom redovisning/controlling. Vi ser att du har erfarenhet från tillverkande industri, har du dessutom erfarenhet av arbete i en internationell organisation är det meriterande. I rollen har du många kommunikationskanaler varför det är viktigt att du är kommunikativ och proaktiv i ditt förhållningssätt. Vårt koncernspråk är engelska så du behöver kommunicera mycket bra på både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du noggrann, och är bra på att självständigt och ansvarsfullt prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du har ett konsulterande förhållningssätt, och kan anpassa din kommunikation efter person. Du trivs i den föränderliga miljö som en expanderande organisation erbjuder i form av både utmaningar i det dagliga arbetet, liksom i utvecklingsmöjligheter inom koncernen. Vidare ser vi att du är prestigelös och stöttande och i mån av tid uppskattar du även att stötta teamet genom att göra en del operativt arbete.

Kvalifikationer

 • En kandidatexamen i ekonomi, redovisning eller ett närbesläktat område. En masterexamen är meriterande.
 • Gedigen kunskap om produktionsekonomi.
 • Minst 3 års erfarenhet av ledande befattning inom redovisning.
 • Bred ERP systemkunskap, företrädesvis Monitor.
 • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift.
 • B körkort.

Meriterande

 • Erfarenhet av att ha jobbat i en global organisation
 • Kunskaper om skattelagstiftningen

Vi Erbjuder

 • En spännande och dynamisk arbetsmiljö i en global organisation.
 • Möjlighet att påverka och forma företagets finansiella strategier.
 • Interna karriärmöjligheter
 • En arbetskultur som värdesätter mångfald och inkludering.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Cibes Lift med Jefferson Wells och du blir anställd av Cibes Lift.

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Marjo Carlson, 070-377 06 64, marjo.carlson@jeffersonwells.se

Välkommen att skicka in din CV och ett personligt brev där du beskriver din erfarenhet och hur den relaterar till de krav som ställs i denna roll senast 2023-10-05. Ansökningar kan komma att bearbetas löpande, och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan annonstiden löpt ut.

Dela detta jobb

logo
Financial Manager till Cibes Lift

Jefferson Wells