ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Financial Controller till Ocab Syd i Malmö

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Financial Controller till Ocab Syd i Malmö

Vi söker en Financial Controller som vill vara med på resan att utveckla Ocabs verksamhet i region Syd. Du kommer att rapportera till VD för Ocab Syd och vara VD:s högra hand i ekonomiska frågor. Du kommer att arbeta med uppföljning och analyser och även redovisning samt ingå i ledningsgruppen för Ocab Syd. Här erbjuds du goda möjligheter att utvecklas och vara del av ett växande företag. Välkommen till en familjär arbetsplats där man har kul tillsammans och hjälps åt. Du är efterlängtad!

Har du ett par års erfarenhet från revision och-/eller som Financial Controller? Har du ett systemintresse, är pedagogisk, strukturerad och uppskattar en bred roll? Då kan detta vara rätt tjänst för dig.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Delaktig i månadsbokslut med ansvar för pågående arbete och vissa andra reserveringar

  • Rapportering av fakturering, beläggning, förfallet, pågående och resultat

  • Uppföljning av resultatavvikelser

  • Adhoc-analyser av kunder, avdelningar, priser, marginaler mm

  • Leda budget och prognosarbete tillsammans med VD och ledningsgrupp

  • Vara del av ledningsgrupp

  • Presentera resultat på ledningsgruppsmöten

  • Delta i och driva förbättringsprojekt inom ekonomiområdet

  • Support till organisation i ekonomifrågor

Är det dig vi söker?
För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du har ett affärsintresse, är analytisk och har förståelse för redovisning. Som person är du nyfiken och vill gärna lära nytt. Att få jobba brett är något du gillar och du har ett flexibelt och proaktivt arbetssätt. Du har lätt för att skapa goda relationer i organisationen och är en serviceinriktad lagspelare. Lämplig bakgrund är några år inom revison och därefter gärna någon erfarenhet av controlling.

Personen vi söker har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och behärskar svenska i tal och skrift. Rätt person gillar att förändra och förbättra och har generellt goda systemkunskaper.

Har vi fångat ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Ocab Syd med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Bennet på 0703-755075 eller kristina.bennet@mpya.se alt. Cathrine Wiberg på 0707-383247 eller cathrine.wiberg@mpya.se. Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Financial Controller till Ocab Syd i Malmö

Mpya Finance AB