ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Financial Analyst till ZetaDisplay i Malmö

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-04-30

Ansök nu

Financial Analyst till ZetaDisplay i Malmö

På ZetaDisplay syns det du gör! Som ekonom är du hjärtat i bolaget och högst delaktig i den spännande resa de har framför sig. Välkommen till en arbetsplats där teamkänslan är hög, där man blir utmanad och även ges förtroende. Du är efterlängtad!

Har du arbetat ett par år inom revision eller liknande och vill gå mot analys? Drivs du av att förbättra processer, förändringar och att ha en nyckelroll i ett modernt SaaS bolag? Då kan rollen som Financial Analyst på ZetaDisplay vara din nästa utmaning. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter i ett framgångsrikt bolag. Rollen är placerad på huvudkontoret i Malmö, efter sommaren flyttar de till fina lokaler i Dockan. Här har du möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan.  

Arbetsuppgifter

  • Analysarbete

  • Rapportering

  • Delaktig i bokslut

  • Delaktig i konsolidering

  • Utveckling och förbättring av rapporteringsprocessen

  • Säkerställa efterlevnad av IFRS

  • Ad hoc projekt

Är det dig vi söker?
För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är analytisk, prestigelös och kommunikativ samtidigt som du är förändringsbenägen och flexibel. Som person är du nyfiken och driven. Att jobba brett trivs du riktigt bra med.
Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och engelska behärskar du i tal och skrift. Dina Excel-kunskaper är goda, och har du kunskap om och intresse av BI-system som Power BI är detta meriterande. 

Har vi fångat ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar ZetaDisplay med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Rijpma på 0709–966176 amelie.rijpma@mpya.se eller Anna Gaetani Nordin 0729-997347 anna.nordin@mpya.se. Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Financial Analyst till ZetaDisplay i Malmö

Mpya Finance AB