ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Finance Manager till Max Matthiessen

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Finance Manager till Max Matthiessen

Är du trygg i dina redovisningskunskaper? Har du ett affärsintresse och viljan att utvecklas vidare i en roll som Finance Manager? Vill du ha en roll med övergripande ansvar för ett affärsområde? Då kan det här vara rollen för dig!

Om rollen
Som Finance Manager på Max Matthiessen har du en bred roll där du kommer att arbeta både operativt och strategiskt inom våra tillståndspliktiga bolag inom värdepapper och kapitalförvaltning

Du har det operativa ansvaret för månadsboksluten och det övergripande ansvaret för den legala redovisningen. Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Månads- och årsbokslut

  • Upprätta årsredovisning och inkomstskattedeklarationer

  • Uppföljning, analys och avvikelserapportering

  • Teamlead

  • Rapportering till externa parter så som FI

  • Bollplank i komplexa redovisningsfrågor

  • Driva projekt och processutvecklingsarbete inom ekonomiavdelningen

Du kommer vara placerad på kontoret i centrala Stockholm.

Vem är du?
Vi ser att du har flera års erfarenhet från kvalificerad redovisning, du är bokslutssjälvständig och har erfarenhet av att upprätta både årsredovisning samt inkomstdeklaration. Vidare har du djupgående kompetens inom regelverk så som K3 och IFRS och drivs av att  arbeta med komplexa redovisningsfrågor. Mycket goda kunskaper inom excel samt god analytisk kompetens är ett krav. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift och du har en examen i ekonomi eller motsvarande. Det är meriterande om du har branscherfarenhet och har erfarenhet av  Rapportering till FI samt erfarenhet av att arbeta i Jeeves.

På ett personligt plan är du en engagerad, driven och prestigelös person som lätt skapar förtroende hos andra. Du är flexibel och kommunikativ och trivs i en föränderlig miljö och har förmågan att lyfta blicken och arbeta proaktivt. Du har ett vaket sätt och överblickar snabbt vad som behöver göras för att driva frågor och projekt vidare och du har ett coachande ledarskap. Du är nyfiken och drivs av att utveckla och förbättra processer och rutiner.

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar Max Matthiessen med Mpya Finance. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Italo Paras på italo.paras@mpya.se eller Helene Werme på helene.werme@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Finance Manager till Max Matthiessen

Mpya Finance AB