ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Finance Manager till DEFA

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Finance Manager till DEFA

Är du trygg i dina redovisningskunskaper? Har du ett affärsintresse och viljan att utvecklas vidare i en roll som Finance Manager? Är du intresserad av ledarskap? Då kan det här vara rollen för dig!

Om rollen
Som Finance Manager på DEFA har du en bred roll där du kommer att arbeta både operativt och strategiskt. Du har det operativa ansvaret för månadsboksluten och det övergripande ansvaret för den legala redovisningen. Vidare har du ansvar för budgetering och uppföljning av verksamhetens resultat. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Månads- och årsbokslut

  • Upprätta årsredovisning och inkomstskattedeklarationer

  • Uppföljning, analys och avvikelserapportering

  • Upprätta budget och prognos

  • Upprätta och presentera finansiella rapporter

  • Personalansvar och coachning för 3 medarbetare

  • Ingå i ledningsgruppen för affärsområdet e-mobility

  • Systemansvar

Du kommer vara placerad på kontoret i Kista.

Vem är du?
Vi ser att du har flera års erfarenhet från kvalificerad redovisning, du är bokslutssjälvständig och har erfarenhet av att upprätta både årsredovisning samt inkomstdeklaration. Vidare har du ett affärsintresse och vill gärna utveckla dina Business controlling kunskaper. Du har även erfarenhet och intresse av ledarskap. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift och du har en magisterexamen i ekonomi. Det är meriterande om du har arbetat i ett producerande bolag i förändring och har erfarenhet av MS Dynamics och/eller Qlickview.

På ett personligt plan är du en engagerad, driven och prestigelös person som lätt skapar förtroende hos andra. Du är flexibel och kommunikativ och trivs i en föränderlig miljö och har förmågan att lyfta blicken och arbeta proaktivt. Du har ett vaket sätt och överblickar snabbt vad som behöver göras för att driva frågor och projekt vidare och du har ett coachande ledarskap.

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar DEFA med Mpya Finance. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Allskog, elin.allskog@mpya.se eller Malin Skotte, malin.skotte@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Finance Manager till DEFA

Mpya Finance AB