ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Finance Director till Dole Nordic

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-10-13

Ansök nu

Finance Director till Dole Nordic

Välkommen till ett snabbrörligt och trivsamt företag med stort fokus på hållbarhet!

Följ med på resan och bli en del av ett stort internationellt bolag där förändring är en del av vardagen. Är du en klok och erfaren Finance Director som vill göra skillnad kan detta vara rätt arbete för dig.

Dole Nordic söker nu en trygg och förändringsbenägen Finance Director som vill arbeta i ett spännande bolag som är präglat av tillväxt och där förändring är en del av vardagen. Du får en nyckelroll i organisationen och blir tillsammans med CFO ansvarig för att driva den nordiska ekonomifunktionen i rätt riktning för att nå uppsatta mål. I denna roll kommer du att ha stor möjlighet att vara med och påverka och bidra till resultatet. Tjänsten är placerad på företagets trivsamma kontor i Helsingborg och du rapporterar till CFO Dole Northern Europe.

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Leda och utveckla en stark organisation med 20+ anställda fördelade på fyra funktioner (Redovisning, AP/AR, Treasury, och Lön)
  • Säkerställa aktuell och korrekt rapportering för Dole Nordic
  • Säkerställa ett starkt stöd för ledning, koncernfunktioner och den kommersiella organisationen
  • Driva ekonomifunktionen i rätt riktning för att nå uppsatta mål
  • Utveckla och förbättra rutiner och processer


Vem söker vi?

Vi söker dig som har haft en liknande roll i ett större internationellt bolag och är mycket trygg i redovisning och har kunskap om rapportering i enlighet med IFRS. Du är en kommunikativ och omtyckt ledare som drivs av att utveckla människor men även processer och rutiner. Du arbetar kontinuerligt med förbättringsarbete och du inkluderar dina medarbetare i detta. Du har ett systemintresse och är van att arbeta i större ekonomisystem så som SAP eller M3. Har du tidigare erfarenhet inom US GAAP och arbetat i HFM är det meriterande. Vidare behärskar du ett skandinaviskt språk och engelska flytande i tal och skrift.

Hur gör jag nu?

Skicka gärna in ditt CV så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar företaget med Mpya Finance. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 070-3755075 eller kristina.bennet@mpya.se, Wendela Tronje på tel. 650 74 38 eller wendela.tronje@mpya.se alt. Josefin Gorthe Skafar på tel. 072-2111515 eller josefin.gorthe.skafar@mpya.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi är mitt i semesterperioden ber vi vänligen om ditt tålamod i denna rekryteringsprocessen. Vi återkommer till dig så snart som möjligt. Under tiden, ha en underbar sommar!

 

 

Dela detta jobb

Finance Director till Dole Nordic

Mpya Finance AB