ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Expert inom finansiell DD till Causey Westling

Ort
Utgår

2023-06-05

Ansök nu

Expert inom finansiell DD till Causey Westling

Vill du arbeta på ett snabbväxande och dynamiskt företag tillsammans med öppna och intresserade kollegor?

CauseyWestling är en nytänkande byrå som alltid strävar efter att ligga i framkant när det kommer till våra arbetssätt samt vår utveckling och digitalisering. Vi arbetar ur ett långsiktigt helhetsperspektiv, något som utgör grunden för vår hållbara skatterådgivning.

Vi är idag Sveriges största fristående skattebyrå för fastighetsintressenter och strävar nu efter att fortsätta erövra marknader och bredda våra affärsområden utanför skatteområdet.

Vi söker därför en expert inom finansiell DD till vårt kontor i Stockholm.

Vad vi kan erbjuda

Du kommer ges en unik möjlighet att arbeta i ett team bestående av jurister, ekonomer, ingenjörer och programmerare som dagligen hjälper kunder att optimera sina fastighetsinvesteringar. Vi värdesätter vår unika kompetensmix och det innovativa kunskapsutbyte som kommer därav.

I rollen som DD-expert hos oss kommer du ges utrymme att utveckla vår affär och tillsammans med kompetenta medarbetare etablera CauseyWestling i sektorer utanför skatteområdet. Du kommer ges stort spelutrymme och goda möjligheter att forma din egen roll på företaget.

Om rollen

Vårt transaktionsteam ska kompletteras med en ny inriktning inom finansiell DD med ett fokus på fastighetstransaktioner. Vi arbetar tight med byråns övriga team och du kommer från dag ett beredas möjligheter i både ansvarstagande och utveckling. Arbetsuppgifterna består bland annat av följande:

  • Utveckla och driva den finansiella DD-affären gentemot kund.

  • Eget kundansvar och projektledning mot kunder.

  • Samarbeta med övriga kolleger inom andra tjänsteområden och skatteslag för att gemensamt rådge våra kunder på bästa sätt.

Vem söker vi

Vi söker dig som har minst fem års tidigare, relevant arbetslivserfarenhet inom finansiell DD samt en ekonomexamen alternativt likvärdig examen. Det är meriterande om du har kunskap och arbetserfarenhet inom transaktioner och finansiella frågor kopplade till fastigheter.

För att trivas hos oss är det viktigt att du är självgående, prestigelös och villig att hugga i där det behövs. Du skall vara duktig på att bygga relationer och känna dig bekväm i rollen som kundansvarig. Våra arbetsgrupper bygger i mångt och mycket på en diversifierad sammansättning av kompetenser och personligheter varför vi lägger stor vikt vid din karaktär.

Frågor

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Karin Steenstrup på tel. 0700 – 25 62 06, karin.steenstrup@sharprecruitment.se eller Zerin Baran på tel. 072-032 87 86, zerin.baran@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer om byrån här www.causeywestling.com

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Expert inom finansiell DD till Causey Westling

Sharp Recruitment & Consultants