ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Erfaren redovisningskonsult till BDO

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Erfaren redovisningskonsult till BDO

BDO har utnämnts till redovisningsbyrån med branschens nöjdaste kunder för 10:e gången, och nu söker vi erfarna redovisningskonsulter till BDO region Syd! Vi söker dig som delar vår vision om att ge den bästa kundupplevelsen och som vill jobba på en arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor.

Arbetsbeskrivning

Som redovisningskonsult hos oss arbetar du nära våra kunder med varierande och självständiga arbetsuppgifter såsom avstämningar, kvalificerade bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Du jobbar även med rapportering, insourcing samt mycket annat. Vi jobbar i flera olika system, i vår egen portal och med moderna applikationer för att ge kunden den bästa administrativa lösningen. Våra kunder finns inom olika branscher med varierad storlek och vi på BDO är alltid måna om att leverera den bästa kundupplevelsen.

Som erfaren redovisningskonsult hos oss har du möjlighet att själv vara med och påverka ditt arbete och hitta nya karriärvägar inom BDO.

För den här rollen finns möjlighet till placering antingen på vårt kontor i Malmö eller Helsingborg. Vi ser att du i första hand trivs bra med arbete på kontoret alternativt på plats hos kund, men möjlighet att jobba hemifrån vid behov finns också.

Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst två års erfarenhet som redovisningskonsult eller från en ekonomifunktion. Tidigare erfarenhet från arbete på byrå, inom redovisning eller revision, ser vi som meriterande. Det är även ett plus om du har erfarenhet av IFRS.

För att lyckas i rollen kan du kommunicera och uttrycka dig obehindrat på svenska i såväl tal som skrift. Vi har även internationella kunder vilket gör att du behöver vara bekväm med att tala engelska.

Som person är du en lagspelare som uppskattar att arbeta i team och att dela med dig av din kunskap till kunder och kollegor. Du lägger stor vikt vid professionalitet och uppskattar att bygga långsiktiga relationer med kunder där kundnyttan är i fokus. Du kommer att arbeta självständigt vilket innebär att du tar ett stort ansvar för ditt eget arbete och är orädd för att fatta beslut. Därutöver är du en driven, kvalitetsmedveten, flexibel och serviceinriktad person som uppskattar att ha många olika kontaktytor.

Vad erbjuder vi dig?

Hos oss ges du möjlighet att utveckla din kompetens och du får från första början stort ansvar samt möjlighet att påverka ditt arbete. Vår kultur är familjär och arbetsklimatet är öppet och rakt, vilket ger en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. I och med den digitala förändringsprocess som branschen går igenom får du även möjligheten att utveckla din IT-kompetens och utmanas i hur man kan hitta den mest effektiva lösningen för kunden.

BDO satsar på kompetensutveckling för medarbetaren i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vårt breda tjänsteutbud innebär också att vi kan hjälpa kunderna på många plan. Därmed växer både du, ditt team och vi som bolag.

Vi erbjuder ett brett förmånspaket, hälsofrämjande aktiviteter, after work med mera, men kanske viktigast av allt – trevliga kollegor! Vill du veta mer om vad våra medarbetare tycker om att jobba hos BDO, kolla gärna in denna film.

Läs mer om BDO som företag här. 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar BDO med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via email utan ansökan sker via Jureks hemsida www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johan Friberg på telefon: 076-0026969 alternativt via email johan.friberg@jurek.se 

 

 

Dela detta jobb

Logo
Erfaren redovisningskonsult till BDO

Jurek