ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Enhetscontroller till Omexom

Företag AxÖ Consulting
Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Enhetscontroller till Omexom

Enhetscontroller till Omexom

Söker du en ny utmaning och vill arbeta med spännande och utvecklande arbetsuppgifter i en framtidsbransch? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med projektekonomi?

 Då är detta ett jobb för dig!

Du kommer att få arbeta med stort eget ansvar tillsammans med engagerade och hjälpsamma kollegor, samtidigt får du möjlighet till att arbeta inom en stor internationell koncern, där vår vision är att göra energiomställningen möjlig!

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en enhetscontroller som har sin utgångspunkt från något av våra kontor i Umeå eller i Örnsköldsvik.

Tjänsten innebär ett övergripande ansvar för kontinuerlig förbättring av enhetens ekonomiska interna och externa rutiner samt rapportering. Du kommer att stötta affärsenhetschef samt projektledare i ekonomisk uppföljning av enhets- och projektresultat. Vidare kommer du att arbeta med utbildning och förståelse för hur medarbetare inom enheten ska strukturera ekonomisk uppföljning av projekt för att få enklast och bästa möjliga kontroll.

Även månadsrapportering för affärsenheten i enlighet med fastställda rutiner och system ingår som en arbetsuppgift i tjänsten. Som enhetscontroller rapporterar du till enhetschefen men interagerar med övriga controller samt Regions ledning.

Huvudarbetsuppgifter:

Understödja enhetschefer och projektledare gällande uppföljning. Analys av projektprognoser och släpande fakturering. Strategi och affärsplanering tillsammans med ansvariga chefer. Prognostisera framtida utveckling Analysera, följa upp resultat samt föreslå förändringar Utveckla och förenkla ekonomiska rutiner Leda och ansvara för budgetarbetet samt sammanställning och rapportering till regions ledning Projektadministration

Vem är du?

Vi söker dig som är civilekonom eller har motsvarande utbildningsbakgrund. Du har erfarenhet av en Controller-position där du arbetat nära verksamheten och vi ser gärna att du har erfarenhet inom projektverksamhet. Du har en hög IT-mognad och stor erfarenhet av att arbeta i affärssystem, ex SAP.

Som person är du prestigelös i samarbetet med andra och har lätt för att skapa goda och långsiktiga affärsrelationer. Att vara målmedveten och lösningsfokuserade ser du som en självklarhet i din yrkesroll och du tar gärna egna initiativ för att engagera kollegor driva processer framåt. Du lägger stor energi på att ha hög precision i din analys och kommer snabbt till kärnan i ett problem.

Din goda kommunikativa förmåga både internt och externt värdesätter vi högt och du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsten är heltid, placeringsort är Umeå eller Örnsköldsvik, visst resande förekommer i tjänsten.

Kontakt

Låter det intressant? Skicka gärna in din ansökan redan idag. 

I denna rekrytering samarbetar vi med AxÖ Consulting och har du frågor kan du kontakta vår rekryteringskonsult Ola Pettersson 070-377 02 45 

Varmt välkommen med din ansökan!

 ALLA JOBBSÖK JOBB

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

 

Löneform

fastlön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100 %

Ort

Umeå

Län

Västerbottens län

Land

Sverige

Referensnummer

2023/68

Publicerat

2023-03-06

Sista ansökningsdag

2023-03-31

Dela detta jobb

logga
Enhetscontroller till Omexom

AxÖ Consulting