ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Engagerad lönespecialist till Rusta

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Engagerad lönespecialist till Rusta

Är du en engagerad och serviceinriktad person som brinner för löneområdet? Lockas du av att få arbeta i en varm, uppmuntrande och föränderlig organisation där egna initiativ och idéer uppmuntras? Då kan rollen som lönespecialist på Rusta vara intressant för dig!

Som lönespecialist på Rusta kommer du att ingå i ett varmt, hjälpsamt och härligt team om sex personer. Teamet består av en HR Operations Manager, 1 HRIS specialist, 1 HRIS Koordinator, 2 lönespecialister samt en HR-/löneadministratör. Tillsammans med den andra lönespecialisten ansvarar du för löneprocessen i tätt samarbete med en extern lönepartner.

Du rapporterar till HR Operations Manager och tjänsten är placerad på huvudkontoret i Upplands Väsby. I området finns tillgång till kommunala färdmedel och en särskild buss som rullar mellan kontoret och Rotebro station med regelbundet under hela dagen.

Om rollen
Tillsammans med den andra lönespecialisten och extern lönepartner hanterar ni ca 3000 löner i fyra olika kollektivavtal. Rusta har en unik "hybrid" outsoursad lösning vilket gör att du får möjlighet att arbeta på ett lite annat sätt.

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter innefattar bland annat:

  • Att säkerställa att korrekt löneutbetalning sker i enlighet med gällande lagar och regler

  • Nära dialog och samarbete med lönepartner

  • Avvikelsehantering samt hantering av reseräkningar och utlägg

  • Stötta verksamhetens chefer i tidrapporterings- och schemaläggningssystemet Ouinyx

  • Administration kring pensioner och förmåner

  • Avstämning av lönekonton samt deklarationer

  • Rapportering till SKV och andra myndigheter/externa parter

  • Utveckla och dokumentera rutiner och processer kopplat till löneområdet

Vem är du?
Vi söker dig som trivs och vill utvecklas i en föränderlig miljö där du ges en stor möjlighet att påverka och ta egna initiativ. Du är en nyfiken, kvalitetsinriktad, hjälpsam och engagerad person som sprider glädje och energi till din omgivning. Att skapa goda relationer är naturligt för dig och du värderar att arbeta i en grupp där samarbete och att stötta varandra uppmuntras.

Du har ett par års erfarenhet av löneyrket där lönearbete i en verksamhet med både kollektivanställda och tjänstemän är meriterande, likväl som tidigare erfarenhet av arbete i systemen Quinyx och/eller SD Worx.

Våra värderingar
Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Värderingarna stärks genom att alla medarbetare har varit med i arbetet med att identifiera och forma dem. De ska fungera som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som kompass och vägledning i det dagliga arbetet. Med hjälp av dessa ska Rusta klara sin fortsatta expansion och tillväxt utan att tappa sitt ursprung, fokus eller flexibilitet.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Rusta med Jurek HR. Du söker tjänsten via annonsen på jurek.se och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser därför fram emot att få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Strååt på cecilia.straat@jurek.se alt 076-002 69 75 eller researcher Isabella Hultén på isabella.hulten@jurek.se alt 076-002 69 08.

Som en del av rekryteringsprocessen för tjänsten genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Rusta
Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och idag har Rusta snart fler än 200 varuhus i Sverige, Norge, Finland och Tyskland.

Rusta arbetar långsiktigt med att öka medvetenheten kring socialt- och miljömässigt ansvarstagande, för att säkerställa en hög kvalitet på våra produkter och samtidigt medverka till ett mer hållbart samhälle.

Rusta är en arbetsplats med högt i tak där det är lätt att göra sin röst hörd. Vi vet att olikheter skapar möjligheter och att mångfald är en central tillgång i vår fortsatta utveckling. Våra medarbetare speglar därför samhället på de marknader där vi är verksamma. Vi är ständigt på jakt efter personer som trivs i denna inkluderande och föränderliga miljö, och som tillsammans med drivna kollegor vill utvecklas med Rusta. Läs gärna mer på vår hemsida www.rusta.com/se

Vi ser fram emot att få höra från dig!

 

Dela detta jobb

Logo
Engagerad lönespecialist till Rusta

Jurek