ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Elektroskandia söker Operativ Inköpare Örebro

Företag Elektroskandia
Ort
Kategorier
Utgår

2024-02-29

Ansök nu

Elektroskandia söker Operativ Inköpare Örebro

Har du erfarenhet av inköp eller annat arbete från en marknadsavdelning? Vill du arbeta i en roll där du får bidra till kundnytta genom att skapa en process som strävar mot effektivisering, uppfylla mål och resultat? Då kan du vara den operativa inköparen vi söker till Elektroskandia i Örebro! ’

Om rollen

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Placeringsort Örebro.

Arbetsuppgifter:

På vårt centrallager i Örebro finns vår Inköpsavdelning, här arbetar vi huvudsakligen med lagerstyrning, inköps- och leverantörsutveckling. Teamet består av en blandning av personer med olika erfarenheter, kompetenser och bakgrunder som samarbetar nära. Vi arbetar i en integrerad funktion där vår målsättning är att tillsammans med övriga marknads-, försäljnings- och logistikavdelningar skapa en sömlös process som skapar största möjliga kundnytta och resultat.

Din profil:

  • Du har tidigare erfarenhet av inköp eller annat arbete från någon marknadsavdelning.
  • Du tar dig fram obehindrat i både tal och skrift på svenska och engelska.
  • Meriterande är eftergymnasial utbildning inom inköp eller el-teknik.

Du har en förmåga att driva igenom idéer och inspireras av att arbeta mot tydliga resultat och uppsatta mål. Din förmåga att analysera data för att hitta effektiva aktiviteter är en tillgång. Du är van vid att ställa höga krav på dig själv och andra för att säkerställa effektivitet och måluppfyllelse. Du trivs med att kommunicera och samarbeta med både interna och externa kontakter. Vi letar efter en passionerad individ som inte bara kan ställa krav, utan också inser betydelsen av att arbeta tillsammans för att uppnå gemensamma mål.

Varför ska du välja Elektroskandia:

Vi är stolta över att vara en del av en koncern som värdesätter hållbara och långsiktiga lösningar. Tillsammans arbetar vi för att vår bransch ska spela en aktiv roll i att skapa en bättre värld – detta gäller både miljöarbete och den omställning som sker idag, samt att vara en rättvis arbetsgivare där mångfald och inkludering står i fokus.

Med stöd från vår globala koncern Sonepar har vi samtidigt den kraft som en världsledande organisation innebär, samt den familjära atmosfären och lagandan som kännetecknar Elektroskandia. Ditt lärande fortsätter här. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning och utveckling för att du ska kunna nå nya höjder i din karriär.

Länk till förmåner och medarbetarberättelser:

För att lära dig mer om våra förmåner och få en inblick i vårt team, besök förmåner och berättelser.

Ansökan

Vi tar emot och behandlar ansökningar löpande. Sista ansökningsdag är  den 29 februari 2024. Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

För frågor kring tjänsten kontakta Erik Redman på tfn. 0722–168762.

Den här annonsen riktar sig bara till dig som söker arbetet i fråga. Vi är inte intresserade av förmedling av annonser eller liknande.

Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström 040-38 51 13

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern. 

Dela detta jobb

Elektroskandia söker Operativ Inköpare Örebro

Elektroskandia