ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Ekonomiuppdrag efter sommaren till Hilton Foods

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2023-06-11

Ansök nu

Ekonomiuppdrag efter sommaren till Hilton Foods

Ekonomiuppdrag efter sommaren till Hilton Foods

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en självgående, proaktiv och noggrann person? Är du strukturerad, administrativ och initiativtagande, på jakt efter en spännande utmaning? Då kan tjänsten som ekonomiassistent hos vår kund i Västerås vara något för dig!

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Som ekonom kommer du jobba hos vår kund, och ansvara för fakturahantering, såväl som kontering. Arbetet innebär ansvar för en effektiv hantering av leverantörs- och kundfakturor och ska finnas som stöd till medarbetarna och svarar på konterings- och hanteringsfrågor.

Dina arbetsuppgifter innebär exempelvis:
- Betalningar
- Kontoavstämningar
- Löpande bokföring
- Delaktig i bokslut
- Allmän administration.

Personprofil
Vi söker dig som är drivande, lösningsorienterad, prestigelös och bidrar till ett positivt klimat. Du har förmågan att både samarbeta och arbeta självständigt. Vidare ser vi att du är systematisk, noggrann och strukturerad.

Du har goda datorkunskaper, främst i Excel och SAP.

Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift i både svenska och engelska. Har en adekvat högskoleutbildning gärna med inriktning mot redovisning.

Övrigt
Start: Mitten av augusti 2023 - september 2024.
Omfattning: Heltid, vikariat
Arbetstid: Dagtid
Plats: Västerås

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som ekonomiassistent. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Välkommen med din ansökan! PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Helena Bergström via helena.bergstrom@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Notera att vi inte kan hantera ansökningar som skickas på mejl, vänligen ansök direkt i annonsen.

 

 

Dela detta jobb

logo
Ekonomiuppdrag efter sommaren till Hilton Foods

PerformIQ