ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ekonomistudenter- Se hit!

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-07

Ansök nu

Ekonomistudenter- Se hit!

Är du mitt i dina ekonomistudier och söker en unik möjlighet att praktisera dina kunskaper på riktigt? Då är detta möjligheten för dig!

Om uppdraget
Till vår kund i Torslanda söker vi nu en engagerad och självgående ekonomiassistent som vill ta sig an deltidssysslan som helt anpassar sig efter ditt schema. Med flexibla arbetstider och möjligheten att själv styra när du jobbar, kan du smidigt kombinera dina studier med praktisk erfarenhet inom ekonomiområdet.

Du erbjuds
• Flexibilitet i toppklass: Arbeta en dag i veckan – du väljer när det passar dig bäst!
• Verklig arbetslivserfarenhet: Få ta dig an ekonomiuppgifter som administrativa sysslor, bokföring av kassa och enklare korrigeringar.
• Perfekt för studenter: Kombinera teori med praktik och ge dina studier en praktisk dimension.
• Omgående start: Ta chansen att hoppa in i arbetslivet direkt!

Vem vi letar efter
Vi söker dig som brinner för ekonomi och vill börja använda dina teoretiska kunskaper. Du är ansvarstagande, noggrann och har ett öga för detaljer. Att hantera enklare ekonomiuppgifter är inga problem för dig och du vill utvecklas inom området genom praktisk erfarenhet. Din förmåga att organisera din tid och arbeta självständigt är en av dina styrkor.

Ansökan
Låter detta som tjänsten för dig? Skicka då din ansökan så snart som möjligt! Berätta om dig själv, din passion för ekonomi och hur du ser fram emot att balansera dina studier med praktisk erfarenhet. Vi ser fram emot att hjälpa dig att växa inom ekonomiyrket!

För frågor eller mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Johanna Kalered, johanna.kalered@jurek.se.

Gör dina ekonomistudier ännu mer meningsfulla genom att få praktisk erfarenhet. Ansök redan idag och kickstarta din framtid som ekonomiassistent!

Dela detta jobb

Logo
Ekonomistudenter- Se hit!

Jurek