ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ekonomistudent till svenskt media och streamingföretag

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Ekonomistudent till svenskt media och streamingföretag

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en ekonomistudent för ett uppdrag som löper över sommaren. Vår kund är ett stort svenskt media och streamingföretag där du kommer att stötta leverantörsreskontra teamet på 9 personer under sommarmånaderna. Ditt huvudsakliga fokus kommer att innefatta arbete på leverantörsreskontran. För den här tjänsten behöver man vara tillgänglig från mitten av juni till slutet av augusti. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Kontering av leverantörsfakturor 

  • Förbereda betalningsfiler

  • Påminnelse och kravhantering

  • Kontakt med interna kunder och externa leverantörer

  • Hantering av ärenden i ärendehanteringssystem 

  • Övrig ad hoc

Vem är du?
Vi söker dig som studerar ekonomi på universitetet och har troligtvis läst ett år av dina studier. Har du även tidigare erfarenhet från administrativt arbete eller på ekonomiavdelning är det meriterande. För att trivas i denna roll behöver du vara driven, nyfiken, våga ta plats och ha en vilja att utvecklas. Det är fördel om du har god system/datavana samt erfarenhet av Excel.

Du erbjuds
Du erbjuds ett konsultuppdrag med start i mitten på juni och fram till slutet av augusti. Kunden sitter i fina lokaler på Södermalm i Stockholm. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Manda Kristensson manda.kristensson@jurek.se Observera att vi inte tar emot ansökningar via epost.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Dela detta jobb

Logo
Ekonomistudent till svenskt media och streamingföretag

Jurek