ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ekonomistudent till spännande uppdrag, Malmö eller Stockholm

Företag LUDVIG & CO
Ort
Utgår

2023-06-05

Ansök nu

Ekonomistudent till spännande uppdrag, Malmö eller Stockholm

Studerar du på ekonomiprogrammet? Fortsätt läsa, vi har en spännande utmaning som vi skulle behöva din hjälp med!

På Ludvig & Co har vi över 100 kontor med lokalisering över hela Sverige. Till dessa kontor gör vi mängder med inköp av allt från städning, posthantering, kaffemaskiner, service etc och har abonnemangsavtal med olika leverantörer.

Ditt uppdrag blir att göra en total översyn och sammanställning av leverantörer och den kostnadsbild som är förknippade med dessa inköp. Genom kontakter med våra Affärschefer över hela landet och ett strukturerat tillvägagångssätt kommer du ta fram ett värdefullt beslutsunderlag som kan hjälpa oss i vår strävan efter kostnadseffektivitet, storskalsfördelar i inköp och kvalitet. Nästa steg blir sedan att vara delaktig i beslut för vägen framåt i form av centraliseringsmöjligheter, val av leverantörer och granskning av avtal. Dina uppdragsgivare är vår CFO Mattias Thollin samt Affärsområdeschef Ekonomi Daniel Lindström.

Uppdraget är en två månaders visstidsanställning på halvtid(eller mer om dina studier tillåter). Start omgående med placering i Stockholm eller Malmö. Möjlighet till förlängning av uppdraget. 

För att lyckas behöver du:
-Studera på en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, inköp eller motsvarande
-Trivas i en utåtriktad roll där du kommer ha mycket telefonkontakter samt ha kapacitet att hantera fler frågeställningar parallellt
-Utgå från Malmö eller Stockholm
-Särskilt meriterande är om du kan visa på goda studieresultat och engagemang utanför studierna

Ansökan
Då uppdraget är med start omgående och intervjuer sker löpande vill vi be om din ansökan snarast möjligt.

kollagebild final 2.jpg

Bli en del av Ludvig & Co
När du blir en del av Ludvig & Co bidrar du till trygghet & växtkraft för människor, samhälle och företagande i hela Sverige. Hos oss finns utvecklingsmöjligheterna oavsett var du bor och oberoende av om du vill vara specialist, rådgivare eller ledare. Därför kan du kombinera ett flexibelt och dynamiskt jobb hos oss med livet du vill leva. Vi är starkast tillsammans och genom samarbete, tillit & inkludering skapar vi den bästa arbetsplatsen. Det finns ett Vi i Ludvig. Väx tillsammans med oss!

Dela detta jobb

Logo
Ekonomistudent till spännande uppdrag, Malmö eller Stockholm

LUDVIG & CO