ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ekonomichef till SAL Navigation

Företag Gazella
Ort
Utgår

2024-05-02

Ansök nu

Ekonomichef till SAL Navigation

Gazella söker nu en driven och utvecklingsorienterad ekonomichef till SAL Navigation, som är en internationellt växande teknik-koncern. SAL Navigation står inför en spännande tillväxtresa och för att ta nästa steg rekryterar vi en ekonomichef där ekonomichefsrollen kommer spela en central roll i bolagets fortsatta tillväxtresa.

Här kommer du att komma in i en nyskapad roll med ansvar för företagets ekonomifunktion, samt arbeta med att utveckla och effektivisera ekonomifunktionens arbete. Du kommer att komma in i en bred roll, med en aktiv plats i ledningsgruppen, samtidigt som det är fokus på att vidareutveckla ekonomifunktionens arbete samt den interna- och externa rapporteringen.
Tjänsten är placerad på företagets huvudkontor och rollen rapporterar till bolagets VD.  

Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.  

Vad SAL Navigation kan erbjuda dig: 

SAL Navigation kommer erbjuda ett spännande jobb i en växande verksamhet, vi etablerar oss på ett flertal platser runtom i världen och ser på framtiden med en stor tillväxt. Verksamheten drivs med stor gemenskap och engagemang bland kollegor. Vi har vuxit från att varit ett litet bolag med verksamhet lokalt i Stockholm till ett bolag som agerar internationellt med nya kollegor runt om i världen. 

Din utmaning

  • Ansvara för företagets ekonomifunktion och personal samt koordinera med dotterbolagens lokala redovisningsbyråer

  • Analys och uppföljning samt budget och prognosarbete

  • Utveckla och effektivisera rutiner och processer inom ekonomiområdet 

  • Månads-, kvartals- och årsbokslut.  

  • Ansvarig för den ekonomiska rapporteringen till moderbolaget 

  • Ansvarig för bolagets årsredovisning 

  • Upprätta moms- och skattedeklarationer och agera kontaktperson mot bolagets externa parter 

  • Ansvarig för hållbarhetsrapportering

Erfarenhet 

Du har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande, med minst 5 års erfarenhet av kvalificerat arbete inom ekonomifunktion, meriterande av erfarenhet från Big4 eller motsvarande. Det är meriterande om du tidigare arbetat med lagerredovisning i produktionsbolag. Vidare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med att utveckla processer och trivs med att arbeta i en organisation under förändring. Du har mycket goda kunskaper i Excel och har flytande kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt. 

Personliga egenskaper 

För rollen som Ekonomichef söker vi en ansvarsfull och driven person som trivs i en operativ roll. Du har ett strukturerat och noggrant arbetssätt samt att du är mån om att leverera med hög kvalitet. Då rollen har breda kontaktytor krävs det att du har en god kommunikativ förmåga och är framåt och tydlig som person. I tillägg till detta ser vi gärna att du har en god affärsförståelse och är van att se förbättringsmöjligheter för processer och rutiner. 

Om SAL Navigation 

SAL Navigation har sina rötter i ett svenskt bolag som startades 1912 och har sedan dess utvecklat och sålt fartygsloggar. Verksamheten tagit olika former men är tillbaka till sina rötter igen med att utveckla marina produkter för den globala handelsflottan. De senaste åren har SAL Navigation vuxit starkt och etablerar nu sig på fler platser runt om i världen. 

Gazella  

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt. 

Ansökan 

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! I den här rekryteringen samarbetar SAL Navigation med Gazella som partner. Har du frågor är du välkommen att kontakta Jonathan Thunborg (jonathan.thunborg@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst. 

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Dela detta jobb

Logo
Ekonomichef till SAL Navigation

Gazella