ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ekonomiassistenter till konsultuppdrag i Skåneområdet

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-04-16

Ansök nu

Ekonomiassistenter till konsultuppdrag i Skåneområdet

Nu söker vi dig som är ekonomiassistent och redo för nya spännande utmaningar. Har du arbetat som ekonomiassistent eller i liknande roller tidigare? Har du erfarenhet av arbetsuppgifter som kund- och leverantörsreskontra, varit behjälplig vid bokslut, in- och utbetalningar samt löpande bokföring? Isåfall vill jag gärna komma i kontakt med dig! Vi har regelbundet behov av ekonomiassistenter till uppdrag ute hos våra kunder i olika branscher med varierande uppdragslängd. Oavsett hur lång tidigare erfarenhet du har och inom vilken bransch du tidigare varit verksam, är du varmt välkommen med din ansökan!

Vem söker vi?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete som ekonomiassistent, vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller en KY-utbildning med inriktning mot ekonomi och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i olika typer av affärssystem. Du är som person noggrann, social, strukturerad och prestigelös. Vidare arbetar du självgående, trivs samtidigt bra i team och besitter en god samarbetsförmåga.

Du erbjuds

Vi arbetar med spännande uppdrag inom ekonomiområdet och du erbjuds möjligheten att skaffa dig bred erfarenhet och ett utökat kontaktnät. Vi arbetar löpande med att hitta rätt kandidat för rätt uppdrag och gör vårt yttersta för att hitta den perfekta matchningen. För mer information kontakta ansvarig konsultchef Karin Thorstensson, karin.thorstensson@jurek.se 

Vi går igenom ansökningar och håller intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast via vår hemsida www.jurek.se

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

Logo
Ekonomiassistenter till konsultuppdrag i Skåneområdet

Jurek