ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ekonomiassistenter - se hit!

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-04-16

Ansök nu

Ekonomiassistenter - se hit!

Har du erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent inom offentlig sektor? I sådana fall vi gärna komma i kontakt med dig!

På Jurek samarbetar vi med flertalet spännande kunder inom offentlig sektor där du får chansen att växa, utvecklas och ha en riktigt rolig och intressant arbetsdag. Nu söker vi dig som är ekonomiassistent med erfarenhet av offentlig sektor för att matcha dig till ett framtida uppdrag.

Arbetsbeskrivning

Vi vill nu komma i kontakt med dig som är ekonomiassistent och har erfarenhet av att arbeta med ekonomi inom offentlig sektor. Du har kanske arbetat med liknande arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning och bokföring

  • In- och utbetalningar

  • Kontering

  • Kund- och leverantörsreskontra

  • Kontroll av fakturor och kontosaldon

  • Bokslutsarbete

  • Arbetat i ekonomisystem, tex. Agresso eller Raindance

Din profil

För att trivas i rollen som konsult tror vi att du är trygg inom ditt kompetensområde och har vana av att arbeta som konsult inom offentlig sektor. Som person är du flexibel, konsultmässig, driven och har ett stort engagemang. Du är social och gillar mötet med olika människor och att få testa på nya utmaningar.

Du erbjuds

En ansökan genom denna öppna annons gör att du blir sökbar i Jureks kandidatbank och ger dig möjlighet att få visa upp ditt CV och profil för oss på Jurek. Förhoppningsvis kommer du att erbjudas möjligheten att få arbeta på spännande arbetsplatser inom offentlig sektor då varje uppdrag är unikt och det kanske är just din kompetens som efterfrågas.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Kandidatansvarig Livija Bekkhus på livija.bekkhus@jurek.se

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

Logo
Ekonomiassistenter - se hit!

Jurek