ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonomiassistenter för uppdrag i Stockholm

Företag Vindex AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Ekonomiassistenter för uppdrag i Stockholm

Är du Ekonomiassistent och ute efter nya utmaningar i Stockholm? Vi på Vindex söker löpande efter såväl juniora som seniora Ekonomiassistenter för framtida uppdrag och rekryteringar hos våra kunder. Skicka in en spontanansökan redan idag!

Allmänna uppgifter Ekonomiassistent

Som Ekonomiassistent jobbar du med bokföring och andra praktiska uppgifter inom ekonomi. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilket företag eller organisation du jobbar för. Men generellt säkerställer du som Ekonomiassistent att bokföringen stämmer överens med olika underlag, exempelvis kvitton och fakturor. Du tar även fram rapporter av olika slag, samtidigt som du är delaktig i bokslutsarbetet.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi ser gärna att ni har eftergymnasial utbildning eller tidigare arbetserfarenhet inom ekonomi. Vi söker dig som har lite eller gedigen erfarenhet i rollen som Ekonomiassistent. Som person är du noggrann med en känsla för struktur. Vidare ser vi att du är driven, flexibel och social. Dessutom kommunicerar du obehindrat på både svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt.

Är du ute efter nya uppdrag som Ekonomiassistent? Skicka in ditt CV i Word-format till oss på Vindex redan idag. Tveka inte att kontakta rekryterare Fanny Åberg (fanny.aberg@vindex.se,070-770 58 68) vid eventuella frågor eller funderingar!

Dela detta jobb

Ekonomiassistenter för uppdrag i Stockholm

Vindex AB