ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ekonomiassistent till tillväxtbolag på södermalm

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Ekonomiassistent till tillväxtbolag på södermalm

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en ekonomiassistent inom kundreskontra som vill ta steg mot redovisning. Vår kund är ett tillväxtbolag inom konsultbranschen som nu behöver stöttning på sin ekonomifunktion under ett pågående projekt. I din roll kommer du ansvara för fakturering, påminnelsehantering, utredningsarbete, avstämningsarbetet samt sköta ekonomimejlen. Kunden kommer under 2023 påbörja ett projekt för att byta system och kommer under denna period behöva stöttning med huvudfokus på kundreskontra. Du kommer ingå i ett team på 5 personer och rapportera till redovisningschefen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Fakturering

  • Påminnelsehantering

  • Utredningsarbete

  • Ekonomimejlen

  • Stötta övriga ekonomifunktionen

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har jobbat med kundreskontra och fakturering samt har ett stort systemintresse. Kunden har Visma, Sensoft och Milltime för projektredovisning. Som person trivs du i ett högt tempo och lägger stort vikt på service och att stötta dina kollegor. Vidare är du orädd, nyfiken och tar för dig i ditt dagliga arbete. Vi ser gärna att du på sikt vill gå mot en roll som redovisningsekonom. Du tala och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omgående start och som förväntas fortlöpa fram till sista november, och med god chans till förlängning. Kunden sitter i nära anslutning till Stockholm Södra och Zinkensdamm och delar av arbetet kommer kunna ske på distans. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via epost.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Dela detta jobb

Logo
Ekonomiassistent till tillväxtbolag på södermalm

Jurek