ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonomiassistent till Stockholm Exergi

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-27

Ansök nu

Ekonomiassistent till Stockholm Exergi

Har du arbetat ett par år som ekonomiassistent och ser dig själv som en ansvarstagande, självgående och strukturerad person? Till Stockholm Exergi söker vi nu en ekonomiassistent för ett projektuppdrag som kommer pågå från 5 mars - 31 juli. Varmt välkommen med din ansökan, urval sker löpande! Om tjänsten

Stockholm Exergi byter ut sin ekonomiplattform vid årsskiftet och går Live med ERP-systemet IFS. Dessutom tar de över hanteringen av bland annat leverantörsreskontran i egen regi efter att tidigare varit outsourcad. I samband med övergången förutser Stockholm Exergi en tillfälligt ökad mängd manuell hantering av fakturor både i samband med konverteringar och överläsningar från gamla system samt från de nya flödena i det nya systemet efter driftstart. Därav söker vi nu en ekonomiassistent som kan stötta Stockholm Exergi under övergångsperioden.

Du erbjuds

 • En möjlighet att få en inblick på ett stort företag inom energiförsörjning
 • En karriärspartner i form av en dedikerad konsultchef under hela uppdragets gång

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift är hantering av inkommande leverantörsfakturor så att de kan gå vidare i antingen ett inköpsorderflöde eller ett rent attestgodkännandeflöde. Även annat stöd inom ekonomi eller inköpsområdet kan bli aktuellt under samma period.

Vi söker dig som

 • Kompetens och utbildning inom aktuellt område
 • 2-5 års erfarenhet inom området leverantörsreskontra, har deltagit i eller utfört ett flertal liknande uppdrag inom aktuellt område med hög kvalitet
 • Tar ansvar och har förståelse för sin roll i helheten
 • Mycket goda kunskaper i både engelska och svenska i både tal och skrift

Det är meriterande om du:

 • Arbetat i systemplattformen IFS

Vi söker dig som är

 • Ansvarstagande
 • Självgående
 • Noggrann

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser. Vi söker dig som är nyfiken, lyhörd och alltid söker nya lösningar och möjligheter. För dig är det naturligt att ta initativ och har ett målinriktat arbetssätt. Vidare trivs du med stort ansvar och håller det du lovar.

Övrig information

 • Start: 05-mar-2023 - 31-jul-2023
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, Gärdet

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Stockholm Exergi är stockholmarnas energibolag. Dygnet runt, året om, tryggar de den växande Stockholmsregionens tillgång till värme, kyla, el samt hantering av avfallstjänster. Idag är fler än 800 000 stockholmare och drygt 400 sjukhus, datahallar och andra verksamheter anslutna till fjärrvärmenätet, kopplat till våra värme- och kraftvärmeanläggningar från Högdalen i söder till Brista i norr. Med gemensam kraft driver de Stockholm framåt med potential att bli världens första klimatpositiva huvudstad.

 

 

Dela detta jobb

Ekonomiassistent till Stockholm Exergi

Academic Work