ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ekonomiassistent till retailbolag i centrala Stockholm

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Ekonomiassistent till retailbolag i centrala Stockholm

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en ambitiös ekonomiassistent som vill ta sig an ett sommaruppdrag. Du kommer tillhöra ett positivt och proaktivt ekonomiteam och du kommer tillsammans med tre andra ekonomiassistenter ansvara för verksamhetens dotterbolag med fokus inom levreskontra. Vår kund är ett retailbolag som är verksamma i Europa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Leverantörsreskontra
• Kontering
• Faktura administration
• Posthantering etc.

Vem är du?
Vi söker dig som troligen har jobbat 1-2 år med liknande arbetsuppgifter och vi ser det som meriterande om du tidigare har jobbat i Jeeves eller Medius. Stor vikt kommer även att läggas vid dina personliga egenskaper, då vi ser att du har god social kompetens, samarbetsförmåga och gärna tar egna initiativ. Du värdesätter noggrannhet och flexibilitet samt trivs i en framåtsträvande atmosfär. Du kommer att arbeta i ett börsnoterat bolag och bör därför trivas med att jobba mot tydliga deadlines.

Du erbjuds
Du erbjuds en roll som Ekonomiassistent inom en tillväxtkoncern där du får stor möjlighet att bidra med din kunskap och erfarenheter. Du kommer att tillhöra ett positivt och proaktivt ekonomiteam i ett öppet och hjälpsamt klimat. Kontoret är beläget i centrala Stockholm. Du erbjuds ett konsultuppdrag under sommarmånaderna med start omgående. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se eller Cathina Berglund på cathina.berglund@jurek.se

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Dela detta jobb

Logo
Ekonomiassistent till retailbolag i centrala Stockholm

Jurek