ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ekonomiassistent till reklambolag i Stockholm City

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Ekonomiassistent till reklambolag i Stockholm City

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en engagerad och driven ekonomiassistent till vår kund inom media- och reklam. I din roll som ekonomiassistent kommer du att ansvara för leverantörsreskontra samt bankavstämningar och stötta övriga ekonomifunktionen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:

• Periodisering och kontering av leverantörsfakturor
• Bankavstämningar
• Inkasso
• Kontrollera och hantera avvikelser i fakturor och betalningar
• Ad-hoc

Vem är du?

Du är en social och utåtriktad person som trivs att arbeta både i team och enskilt. Du har en god problemlösningsförmåga och ett pedagogiskt förhållningssätt i handledning av kollegor och medarbetare. Vi ser gärna att du har en utbildning inom ekonomi och har erfarenhet av arbete som ekonomiassistent. Du uppskattar att arbeta i en organisation där det kan ske snabba förändringar som kan kräva nya anpassningar och som person har du ett driv och en ambition att kontinuerligt utvecklas. Vi kommer se det som meriterande om du tidigare har jobbat i Medius eller SAP. Du tala och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag på 6 månader med omgående start och med goda chanser till överrekrytering. Arbetet är förlagt på heltid på kundens kontor i centrala Stockholm. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef, Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

Logo
Ekonomiassistent till reklambolag i Stockholm City

Jurek