ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Ekonomiassistent till långholmen hotell & restaurang

Företag Resultat AB
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Ekonomiassistent till långholmen hotell & restaurang

Vill du som Ekonomiassistent till ett bolag med stort hjärta, där man samarbetar nära inom verksamheten och där öppenhet och engagemang genomsyrar arbetsmiljön?
Vi söker nu en trygg Ekonomiassistent till Långholmen Hotell & Restaurang som vill vara med och driva och utveckla företaget.
Anställningen är på 75% med 6 månaders provanställning och tillträde är snarast eller efter överenskommelse.

Om företaget

Naturskönt beläget i Stockholm, en kort promenad från Hornstull, hittar du ön Långholmen. I historiska lokaler i det tidigare fängelset har vi i över 30-års tid arbetat med hotell-, konferens- och restaurangverksamhet.
Vi erbjuder dig en härlig arbetsmiljö med kollegor som hjälper varandra mot samma mål. Några av fördelarna hos oss är att personalen äter lunch från restaurangen varje dag, vi har träningsbidrag samt förmånliga priser vid övernattningar hos oss eller andra hotell inom vår medlemsorganisation Svenska Möten. Vi har kollektivavtal.
Långholmen Hotell & Restaurang AB är ett privatägt bolag som i det gamla Kronohäktet på den gröna ön Långholmen i Stockholm bedriver verksamhet inom hotell, konferens, restaurang, vandrarhem, arrangemang och aktiviteter.

Dina arbetsuppgifter

Ekonomiavdelningen består av 3 personer och du rapporterar in till ekonomichefen. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera:
• Kund- och Leverantörsreskontra
• Löpande bokföring
• Ekonomiska avstämningar
• Övrig administration, såsom posthantering

Din profil

Till denna tjänst söker vi dig som har minst en gymnasial utbildning inom ekonomi samt minst 3 års erfarenhet av arbete som Ekonomiassistent. Du bör kunna uttrycka dig väl på både svenska och engelska, i både tal och skrift. Du besitter goda kunskaper inom Excel och har god systemvana.
Du har ett naturligt intresse för siffror och ekonomi och förmåga att arbeta med flera uppgifter parallellt. Du uppskattar ett gott samarbete och vet vikten av att skapa goda relationer med både dina kollegor och företagets kunder. Som person är du noggrann, strukturerad och är van att organisera ditt arbete självständigt.
Självklart är du även en trevlig och tillmötesgående person som vill bidra till att skapa en positiv stämning på arbetsplatsen även om arbetstempot ibland kan bli högt. Vi ser till att stötta varandra i vårt arbete och har överlappande kunskap inom de olika arbetsområdena.

Framgångsfaktorer

• Minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav
• Goda kunskaper i de olika programmen inom MS Office
• Erfarenhet att arbeta med Hogia bokföring är meriterande

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: 75% anställningsgrad
PLACERING: Hornstull
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James 072-215 15 34
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-06-30
Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir direkt anställd av Långholmen Hotell & Restaurang. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Westin-James; 072 215 15 34.

Dela detta jobb

logo
Ekonomiassistent till långholmen hotell & restaurang

Resultat AB