ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ekonomiassistent sökes till det perfekta deltidsjobbet på 50%!

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-12

Ansök nu

Ekonomiassistent sökes till det perfekta deltidsjobbet på 50%!

Till vår spännande kund i Mölndal söker vi nu dig som vill axla rollen som ekonomiassistent! Detta är ett roligt och utvecklande uppdrag om 50% med start i oktober som sträcker sig till augusti 2024. Varmt välkommen med din ansökan till detta härliga uppdrag!

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta med flertalet spännande arbetsuppgifter så som:

• Kund- och leverantörsreskontra (initialt mest fokus på leverantörssidan)
• Ankomstregistrering av fakturor
• Lägga upp nya leverantörer
• Göra utbetalningar
• Delaktighet i bokslut
• Kontoavstämningar

I denna roll kommer du att arbeta deltid om 50% hos vår trevliga kund. I dagsläget arbetar teamet 2 dagar hemifrån och 3 dagar på plats. Uppdraget är en konsultanställning med start i oktober eller så snart vi hittat nästa stjärna till teamet som består av 8 personer!

Vem söker vi till denna spännande roll?
Vi söker dig som har arbetat 1-2 år i en liknande roll och känner dig redo för nya utmaningar. Du är van att arbeta i en roll med flera kontaktytor och har du haft kundkontakt i tidigare roller är detta meriterande. Då viss kommunikation sker på engelska tror vi att du som söker känner dig trygg i både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person tror vi att nyfiken, positiv och lösningsorienterad. Du tycker om att samarbeta med dina kollegor och är duktig på att lyfta blicken för att vad som behöver prioriteras för stunden.

Du erbjuds
Ett riktigt roligt konsultuppdrag som ekonomiassistent ute hos vår trevliga kund. Uppdragets omfattning är på 50% med start i oktober som sträcker sig till augusti 2024. Kontoret ligger i trevliga lokaler i Mölndal.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag – för frågor eller funderingar gällande tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta mig på julia.jarvholm@jurek.se.

Dela detta jobb

Logo
Ekonomiassistent sökes till det perfekta deltidsjobbet på 50%!

Jurek