ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonomiassistent på deltid till Schneider Electric (heltid i sommar)

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-05

Ansök nu

Ekonomiassistent på deltid till Schneider Electric (heltid i sommar)

Vill du utveckla dina kunskaper inom ekonomi på en ekonomiavdelning vid sidan av dina studier, och samtidigt få en inblick i ett framåtlutat och internationellt företag? Trivs du på en arbetsplats med ett öppet klimat där du ges möjlighet att ta stort eget ansvar? Då kan det här vara rätt tjänst för dig. Ansök redan idag då start är omgående!

Om tjänsten

Schneider Electric tillhandahåller energi och automationslösningar, och deras syfte är att ge alla möjlighet att få ut så mycket som möjligt av vår energi och våra resurser, genom att bygga en bro till framsteg och hållbarhet för alla.

Schneider Electric är ett internationellt bolag med över 128 000 anställda världen över. De har ett agilt, öppet och modernt arbetsätt som genomsyrar hela organisationen, och erbjuder stora möjligheter att växa och utvecklas för rätt person. De söker nu en ekonomistudent som vill arbeta deltid vid sidan av studierna (2 dagar/vecka) och heltid under somrar och lov. Du kommer att tillhöra redovisningsteamet bestående av 30 kollegor, där cirka 6 kollegor utgår från samma kontor som du - Solna. Du kommer få en gedigen utbildning och introduktion innan du börjar arbeta självständigt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsbeskrivning

Arbete inom både kund- och leverantörsreskontran bl.a.

 • Avstämningar kundreskontra.

 • Följa upp ej allokerade inbetalningar.

 • Följa upp leverantörsfakturaflöden.

 • Supportera organisationen samt Schneiders Shared Service Center i Indien gällande obetalda fakturor.

 • Uppföljning leverantörsbetalningar.

Vi söker dig som

 • Studerar ekonomi på universitet eller högskola, med minst 1 år kvar av studierna (det är ett plus om du har längre tid kvar, då arbetet är långsiktigt).

 • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom kontorsmiljö, gärna på en ekonomiavdelning. Det är dock inget krav.

 • Har goda kunskaper i engelska i tal och skrift, då språket används i arbetet. Det är meriterande med kunskaper i det svenska språket, då det delvis används i arbetet.

 • Har grundläggande kunskaper i Excel.

 • Är intresserad av att lära sig ERP-miljö.

Vi söker dig som har en vilja att lära sig nytt, och har en prestigelös inställning till sitt arbete. Du trivs i en föränderlig miljö och är flexibel. Vidare är du ansvarstagande, självgående och strukturerad.

Övrig information

 • Start: omgående/maj.

 • Omfattning: Deltid, ca 16 h/vecka under terminerna och heltid under somrar och lov. Du kommer lägga schemat ihop med närmsta chef.

 • Placering: Solna, med viss möjlighet till remotearbete, efter introduktion.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Ekonomiassistent på deltid till Schneider Electric (heltid i sommar)

Academic Work