ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Ekonomiassistent med fokus på kundreskontra

Ort
Utgår

2023-04-01

Ansök nu

Ekonomiassistent med fokus på kundreskontra

Vill du ta ditt nästa steg i karriären och utvecklas tillsammans med oss? Vi utökar vårt ekonomiteam och söker nu en noggrann och serviceinriktad ekonomiassistent med inriktning mot kundreskontra.

Som ekonomiassistent hos oss kommer du att ingå i ett trevligt och familjärt ekonomiteam som idag består av 18 medarbetare, varav 6 medarbetare som arbetar med redovisning. Ditt huvudsakliga fokus kommer framförallt att vara kundreskontra och du rapporterar till redovisningsansvarig.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Kundreskontra

  • Kundinbetalningsfiler

  • Kontoavstämningar

  • Reserveringar och uppföljning inom kundreskontra

  • Löpande bankavstämningar

  • Förmåner såsom bilförmåner, mat och friskvård

  • Momsdeklarationer

  • Förbättring och processutveckling inom det egna ansvarsområdet

  • Backup för övriga inom redovisningsteamet 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en viktig roll i ett team med engagerade och erfarna medarbetare i en internationell miljö. Som ekonomiassistent på DLA Piper får du ta stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka ditt eget arbete. Vi har en kultur som uppmuntrar och värderar individuella möjligheter och initiativ i kombination med inkludering och lagarbete. Här går personlig tillväxt hand i hand med professionell utveckling.

Din profil

Vi söker dig som har en gymnasial ekonomiutbildning samt minst två års erfarenhet från en roll som ekonomiassistent inom kundreskontra. Har du erfarenhet från konsultbranschen är det meriterande men inget krav. För tjänsten krävs att du har goda IT-kunskaper och gärna erfarenhet av att ha arbetat i ett större affärssystem. Det är mycket meriterande om du har arbetat med Navision/Business Central. I övrigt är det en fördel om du har goda kunskaper i Excel. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är ett krav. 

Som person är du noggrann, driven och prestigelös med ett högt servicetänk. Du uppskattar en roll med många sociala kontaktytor. Du är trygg i dig själv, tycker om att ta ansvar och egna initiativ samt är van att hantera olika arbetsuppgifter parallellt.

Din ansökan

Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, relevanta betyg och intyg. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Då urval och intervjuer kommer att ske löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information eller frågor är du välkommen att höra av dig till Emma Liljeqvist, HR Rekryteringsspecialist,  emma.liljeqvist@se.dlapiper.com.

Varmt välkommen med din ansökan idag.

Om DLA Piper

DLA Piper är en av världens största advokatbyråer med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. Vi är specialister inom affärsjuridikens alla områden och vi har några av världens ledande bolag som klienter. På vårt kontor i centrala Stockholm är vi idag ca 250 medarbetare. Här blir du en del av en gemenskap som bygger på samarbete och stöttning. Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss på www.dlapiper.se.

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB is part of DLA Piper, a global law firm operating through various separate and distinct legal entities. Further information can be found at www.dlapiper.com

Dela detta jobb

logo
Ekonomiassistent med fokus på kundreskontra

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB